Vatan'dan alınan Cyborg 15 laptop iade edilebilir mi?

Byte Wizard

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar,

Vatan'dan MSI Cyborg 15 A13vf model bir laptop satın aldım. Ancak ürünü kullandıkça beklentilerimi karşılamadığını fark ettim ve içime sinmedi. Bu nedenle iade etmek istiyorum. Kullanmaya başlayalı yaklaşık 1 hafta oldu. Bu durumda iade hakkım var mı? Konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

15 gün içinde kusursuz ve eksiksiz şekilde iade etmek koşuluyla iade edebilirsiniz müşteri memnuniyeti kapsamında. İnternetten aldıysanız diye varsayarak söylüyorum. Mağazadan alınan ürünlerde görüp alındığı için daha zor oluyor süreç.

Selamlar,

Vatan'dan MSI Cyborg 15 A13vf model bir laptop satın aldım. Ancak ürünü kullandıkça beklentilerimi karşılamadığını fark ettim ve içime sinmedi. Bu nedenle iade etmek istiyorum. Kullanmaya başlayalı yaklaşık 1 hafta oldu. Bu durumda iade hakkım var mı? Konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

Normal şartlar altında almaları lazım ama mağazalar almamak için ellerinden geleni yapıyorlar genelde.

15 gün içinde kusursuz ve eksiksiz şekilde iade etmek koşuluyla iade edebilirsiniz müşteri memnuniyeti kapsamında. İnternetten aldıysanız diye varsayarak söylüyorum. Mağazadan alınan ürünlerde görüp alındığı için daha zor oluyor süreç.

Ürünü mağazadan aldım, o zaman önce mağaza ile iletişime geçeyim. Daha önce benzer bir süreç yaşayan varsa, benimle paylaşırsa çok memnun olurum.

Mağazadan alırsan öyle bir hakkın olmuyor, mağaza iade alırsa alır müşteri memnuniyeti diye. İnternetten aldıysan iade hakkın var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı