Vatan'dan bilgisayar alınır mı?

Oradan toplayacağınız bilgisayarı başka yerde çok daha ucuza toplayabilirsiniz. Ben bilgisayarımı 2 hafta önce topladım . Kasa, Ekran kartı ,İşlemci ve SSD'yi Sinerji mağazasından ; Monitör ve Ram'i QP mağazasından ; Anakartı Vatan mağazasından aldım . Fiyatları güvenilir mağazalarla karşılaştırıp almanız daha iyi.

Son düzenleme:
Vatan'dan PC topladım sıkıntı var diye götürdüm bir şey yapamayız deyip yolladılar evde sorunu kendim çözdüm Vatan pişmanlıktır.

Vatan'dan alınır mı sorusuna cevap olarak Vatan'dan alınmaz pişmanlıktır diye uyardım ileride yaşayabileceği sorunlardan dolayı lütfen okuduğunuzu anlamaya çalışın.
Konu içeriği diyorum, konu içeriği diyorum. Vatan'dan bilgisayar alınır mı ? veya Vatan şikayetlerinizi dile getirir misiniz? diye bir şey yok konu içeriğinde.

Bütçenizi belirtirseniz yardımcı olacağız :)

Al Fark

Ben aldım pişman oldum. Çalışanları beceriksiz, garanti servisleri rezalet. Bir kere kasayı geri götürmek zorunda kaldım ekranda sarı kareler çıkıyordu durup dururken ve PC reboot atıyordu, kasayı geri aldığımda her yan kapağın 2 tane toplamda 4 tane vida olur normalde, bu herifler 4 tane vidaya sahip çıkamamış 2 tane vida hiç yoktu, diğer iki vida da kasanın kendi vidaları değildi. Soğutmanın vidalarından da birini kaybetmişler yerine koydukları şey vida yuvasına uymuyor sarkıyordu. Metal plakalardan bazıları yerinde yoktu. Güzelim kasamın içine ettiler. Hakkımı helal etmiyorum.

Vatandan alacaksanız KDV indirimi eli kulağında, bekleyin.
Başka bir yerden alacaksanız mağazaya gidip ya da telefon açıp ; tüm sistemi sizden alacağım indirim yapar mısınız şeklinde pazarlık yapın.
Parçaları ayrı yerlerden alacaksanız da yine biraz bekleyin çünkü tüm firmalar mart ayı vergi ödemesi yapacağı için kdv indirimi yapacaklar

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı