Vatan'dan hazır sistem alınır mı?

23 K'lık bir sistem var ondan bahsediyosun sanırım? 12400 F 4060 1TB SSD. 500 GB SSD olanı 21 k. Diğer tüm satıcılarda da 500 TL düşük fiyat Max(İtopya Sinerji vs kim varsa) bence vatandan almak şu an mantıklı. Daha kurumsal. Ama Windows kurup gönderiyor mu bilmiyorum? Bende vatandaki 21 klık sistemi alacağım. Windows kuruyorlar mı bileninizvar mı?

FreeDOS yazıyorsa kurulmuyordur, kursalarda deneme sürü müdür?

23 K'lık bir sistem var ondan bahsediyosun sanırım? 12400 F 4060 1TB SSD. 500 GB SSD olanı 21 k. Diğer tüm satıcılarda da 500 TL düşük fiyat Max(İtopya Sinerji vs kim varsa) bence vatandan almak şu an mantıklı. Daha kurumsal. Ama Windows kurup gönderiyor mu bilmiyorum? Bende vatandaki 21 klık sistemi alacağım. Windows kuruyorlar mı bileninizvar mı?

Windows istersen kurduyorsun sanırım parasıyla (lisanslı olarak o da 6000 TL) ayrıca kendileri lisanssız kuruyor mu bilmiyorum ve eğer biz kurmazsak ve yazılımsal bir hata olursa kendiniz çözersiniz diyor.

Marka ile alakası yok ki durumun, donanım satan bir marka yazılımsal bir sorunu çözmek zorunda değil. Hem sende suç var hem de seni yanlış yönlendiren bilgisiz çalışanda.

Tamam işte onu diyorum düşük internet hızıyla indirdiğim onca uygulamayı bir format ile sebepsiz yere ortadan kaldırmak ve sorunun bundan olmadığını öğrenmek güven sarsıyor.

Windows istersen kurduyorsun sanırım parasıyla (lisanslı olarak o da 6000 TL) ayrıca kendileri lisanssız kuruyor mu bilmiyorum ve eğer biz kurmazsak ve yazılımsal bir hata olursa kendiniz çözersiniz diyor.

Tamam işte onu diyorum düşük internet hızıyla indirdiğim onca uygulamayı bir format ile sebepsiz yere ortadan kaldırmak ve sorunun bundan olmadığını öğrenmek güven sarsıyor.
6000 tl'ye windows kursam performansa nasıl etkisi olur?aşırı uçuk fiyat neymiş o da öyle...?

6000 TL'ye Windows kursam performansa nasıl etkisi olur? Aşırı uçuk fiyat neymiş o da öyle?

Ya lisans işte bütün Windows programları falan key yardımıyla ömürlük sizle mesela aldınız kullandınız PC değiştiniz yine kullanın ama tavsiyem değil o paraya başka şey al illa lisans alacaksan OEM veya Retail key alırsın sağlam lisansdan hatta lazım değilse lisans almana gerek bile yok performans yine aynı performans.

destekleri ve yardımları iyi atıyorum bir sistem baktın 35k sistem ve daha iyisi var bak kardeşim bu daha iyi deyip yardımcı oluyorlar
Destekleri berbat ötesi, bana sistem kurmada ''destek'' olurken 1650W'lık Rampage güç kaynağı (4070 Ti Super vardı) 64 GB RAM ve yine sistemin geri kalanında çok dandik parçalar seçerek yardımcı olmuştu, sistem çok dengesiz ve pahalı oldu dediğimde ''hayır kardeşim yahu hatan var güzel sistem ve gayet uygun'' diye cevap vermişti. Yine başka bir gün gittim termal macun almaya bana gidip Rampage termal macun öneriyor :D

6000 tl'ye windows kursam performansa nasıl etkisi olur?aşırı uçuk fiyat neymiş o da öyle...?
Çok fena kazık yemiş olursun, onun yerine 100 TL'ye bir key al aktifleştir Windows'u.

Destekleri berbat ötesi, bana sistem kurmada "destek" olurken 1650W'lık Rampage güç kaynağı (4070 Ti Super vardı) 64 GB RAM ve yine sistemin geri kalanında çok dandik parçalar seçerek yardımcı olmuştu, sistem çok dengesiz ve pahalı oldu dediğimde "hayır kardeşim yahu hatan var güzel sistem ve gayet uygun" diye cevap vermişti. Yine başka bir gün gittim termal macun almaya bana gidip Rampage termal macun öneriyor :D

Çok fena kazık yemiş olursun, onun yerine 100 TL'ye bir key al aktifleştir Windows'u.

Öneren arkadaşa bağlı dediğim gibi ama çoğu sizin dediğiniz gibi. Bende Rampage kasa ve PSU aldım yanlışlıkla uyarmadılar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı