RTX mi istiyorsun?Konu açamıyorum da bu fiyat bandına ne önerirsiniz ?
RTX mi istiyorsun?Konu açamıyorum da bu fiyat bandına ne önerirsiniz ?
Fark etmez DLSS için RTX daha iyi olabilir ama AMD daha iyi diyorsanız onu da alabilirim.RTX mi istiyorsun?
RTXFark etmez DLSS için RTX daha iyi olabilir ama AMD daha iyi diyorsanız onu da alabilirim.
Hocam RTX için daha 1 2 bin daha düşük bütçeli atar mısınız ? Bir de AMD için Sinerji sorunlu mu üstte yazmışlardı.RTX
![]()
VULCAN-7500F / AMD Ryzen 5 7500F MPK / GALAX GeForce RTX 4060 Ti 1-Click OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
VULCAN-7500F Powered by GG temasıyla hazırlanmış sistem tavsiyesidir. GALAX RTX Ti 4060 8GB ekran kartı ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
AMD
Hocam RTX için bütçe düşürür isek 4060'a geliriz. Sinerji de sorunlu falan değil ayrıca o nereden çıktı?Hocam RTX için daha 1 2 bin daha düşük bütçeli atar mısınız ? Bir de AMD için Sinerji sorunlu mu üstte yazmışlardı.
Hocam RTX için bütçe düşürür isek 4060'a geliriz. Sinerji de sorunlu falan değil ayrıca o nereden çıktı?sizin tam bütçeniz nedir?
Tİ bildiğin tokatlıyor 4060'ı özellikle oyun performansında o kadar söyleyeyim. Bütçen 30 ise 6750XT sistemi Phantom Spirit soğutucu ile al. Alabileceğin en güçlü kasa o çünki o paraya.4060 ve 4060 Ti arasında o farkı hak edecek performans farkı var mı hocam ? Çünkü bütçem 28 30 bin bandında üstü pek olmaz gibi. Konuya son zamanlarda Sinerjiye ne kadar güvenirsiniz bilmem gibi bir şey yazıldığı için sordum.
Peki 6750 xt VS 4060Ti arasında nasıl bir performans farkı var hocam ?Tİ bildiğin tokatlıyor 4060'ı özellikle oyun performansında o kadar söyleyeyim. Bütçen 30 ise 6750XT sistemi Phantom Spirit soğutucu ile al. Alabileceğin en güçlü kasa o çünki o paraya.
Aynılar hemen hemen saf güç olarak. Ama Tİ teknoloji bakımından daha zengin tabi. Misal yayın açarken, render alırken, edit falan yaparken ki performansı XT'den alamazsın. Frame Generation gibi büyük artısıda var ayrıca.Peki 6750 xt VS 4060Ti arasında nasıl bir performans farkı var hocam ?
Peki hocam AMD sistem için ekstra değiştirmem gereken bir şey var mı bir de Wifi yok galiba anakartta ne önerirsiniz ? Çok yordum kusura bakmayın.Aynılar hemen hemen saf güç olarak. Ama Tİ teknoloji bakımından daha zengin tabi. Misal yayın açarken, render alırken, edit falan yaparken ki performansı XT'den alamazsın. Frame Generation gibi büyük artısıda var ayrıca.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.