Vatan'dan i3 14100F ve RX 6700XT hazır sistem alınır mı?

Hocam ben aldım sistemi 2 gün önce şu an Spider-Man Miles Morales en yüksek ayarlada 170 250 FPS'i goruyom Frame Gen'le kendi gücü 120 FPS rahat çıkıyor Valorant'ta 300 350 FPS arası düşmüyor.

Hocam bende bugün sisteme bakmaya gideceğim umarım stoklarda vardır siz alırken sistemden bir ekipmanı yükselttiniz mi?

Hocam bende bugün sisteme bakmaya gideceğim umarım stoklarda vardır siz alırken sistemden bir ekipmanı yükselttiniz mi?
Ben sadece SSD yi 1 TB yaptım kasayi ellemedim sıkıntı yaşamadım god Of War ultra ayarlarda aktim gitti watt konusunda bir sıkıntı olmadı pcleri zorlayan oyun için 600 watt sorun olmadi

Ben sadece SSD'yi 1 TB yaptım kasayi ellemedim sıkıntı yaşamadım God of War Ultra ayarlarda aktim gitti watt konusunda bir sıkıntı olmadı pcleri zorlayan oyun için 600 watt sorun olmadi.

Sorun olan kasanın vereceği güç değil PSU'nun kalitesi. Elinizde C4 var desem yeridir. Everest hiç güven vermiyor.

Sorun olan kasanın vereceği güç değil PSU'nun kalitesi. Elinizde C4 var desem yeridir. Everest hiç güven vermiyor.
Orasını tam net söyleyemem evt everest benimde güvendiğim marka değil ama suan bir sıkıntı yaşamadım yaşayabilirim de bunu oyunlara dayanarak soylebilirim god of War da rdr de ultra ayarlarda özellikle çatışma olaylarında akiciligini kesmedi PSU sorunu yaşamadım ama sizin söylediğinizde doğru

Başlıkta da dediğim gibi elimde 1TB HDD var sizce bu hazır sistem alınır mı?

Bende bugün alacaktım kral 18kdan 46k ya yükseltmişler

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı