Vatan'dan Pc Toplamak

Acrid

Hectopat
Daha fazla  
Selam Vatan Bilgisayar dan Pc toplamayı düşünüyorum montaj vs Recep ve Ali abinin videolarından bakarak yapabilirim ama İşletim sistemini nasıl kurulacağını bilmiyorum. Bu yüzden Pc yi orda montaj ve kurulumunu yapıp almayı düşündüm fakat kuşkularım var birçok kişi yanlış montaj yüzünden veya teşhir üründen dolayı şikayetçi ne yapacağım beni yönlendirir misiniz ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum zaten VatanBilgisayarın işletim sistemi kuracağını sanmıyorum.VatanBilgisayardaki montajlarda bazen sıkıntılı olabiliyor.Ben 1500TL'Lik sistem toplamadaki bilgisayardan kurdum kendime.Parçaları GittiGidiyordan aldım kampanya ve indirim çekim vardı.Parçaların montajı kolay sakin birşekilde videoları izleyerek yap montajları.İşletim sistemini kurmasıda daha kolay.Kuracağın işletim sistemi ney ise (win7,8,10) iso dosyasını indirip bir flashdiske yazdır , daha sonra bilgisayarı o flashdisk ile başlatıp kuracağın diski seçip kuruyorsun gerisi zaten next next next :).Aradığınla ilgili TecnoPat başta olmak üzere internette birsürü video yardımcı makale vsvs.dolu.

Technopat sistem toplama videolarının birkaç tanesini izlesen zaten Vatan'dan toplamassın, sana tavsiyem elbette kendin toplaman ne olduğunu daha iyi bilirsin hem ilk kez PC topluyorsan tadından yenmez ;)

Eğer bilgisayar hakkında hiç bilgin yoksa (biraz olabilir), sistem toplamaktan korkuyorsan Vatana toplat ama inan bana bir kaç sistem toplama videosu seyrettiğinde merak etçen ve zevk alıcaksın.

Parçaları alıp kendin toplamalısın, güzel bir deneyim olur. Zaten Technopat'ın videoları mevcut sadece kendine biraz güven.

sakın vatan bilgisayara montaj yaptırma pişman olursun benim gibi.

Teşhir ürün alma. Vatan teşhir ve ayıplı ürünleri kakalamaya çalışıyor müşteriye.(y)

Eğer taksit yaptıracak isen Vatan'dan al fakat taksit yaptırmayacak isen internetten almanı öneririm. Daha ucuza denk geliyor. Vatan Bilgisayar da işletim sistemini onlardan alırsan kuruyor diye biliyorum fakat bir işletim sistemine 600 TL verilmez. G2A, Kinguin gibi yerlerden daha ucuza bulabilirsin.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı