Vatan'dan PC Toplamak

Destekliyor kardeşim, estağfurullah ne sinir etmesi forum ortamı burası yardımcı olmak için buradayız.
Eyvallah saolasın Technopat Youtube sayfasında da zaten bios güncellemesi, windows 10 kurulumu her şey var çok teşekkürler sadece montaj yapıp yollasınlar diğerlerini ben yaparım artık.

Özellikle aldığınız ürünlerin kutularının ilk defa açıldığından emin olun.

Bir de aklıma bir şey takıldı şimdi UEFI için kurulumda key lazım windows 10 kurarken indirdiğimiz dosyaların bir tanesinde key yazıyo mu?

Git araştırda öyle cevap yaz be dostum. Hatta ben yanlış hatırlıyormuşum 10 temmuz'muş tarih.
Windows 10, Temmuz'da Ücretli Oluyor - Technopat

Bu ücretsiz yükseltme halihazırda Windows işletim sistemine sahip olanlar için ücretsiz. İşletim sistemsiz bilgisayar alanlara hiçbir zaman bedava değildi. Okuduğunu anla da öyle cevap yaz be dostum.

Tekrar yazıyorum şu linktekilerin içinde windows key de var değil mi?

UEFI Windows 10 Kurulum USB'si Hazırlama - Technopat

Hayır satın almanız gerekiyor. Bunun için uygun yerlerden biri de Kinguin.
Windows 10 Professional OEM Key | Buy on Kinguin

Saçacak param var diyorsanız buradan da alabilirsiniz.
OEM Windows Home 10 64 Bit Türkçe

Bakkallar ile iş birliğimi yapsın adam. Bilmiyorsa vatan kursun işte orjinal olarak.
Orjinali almaya belki bütçesi yoksa diye ikinci bir seçenek yazdım. Ayrıca bu işi çok iyi yapan bilgisayarcılar-cafeler var bakkal diye nitelendirmek bence hiç doğru değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…