Vatan'dan sistem almaya karar verdim

eskiya190588

Hectopat
Katılım
10 Şubat 2015
Mesajlar
9
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Vatan'dan almaya karar verdiğim bilgisayarın montajını evde kendim yapmak istiyorum. Sizce güvenlik açısından (parçaların bozuk çıkması bakımından.) Vatan'da toplatsam daha mı iyi olur? Kendileri toplarken bozuk çıkan parçayı hemen değiştiriyorlar mı, yoksa hiç bakmadan bana teslim mi ediyorlar? Eğer öyleyse kendim yapsam daha iyi olur. 2 oluyor mesajlarımdan dolayı engelleniyorum. Umarım bu sefer böyle bir durum olmaz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Vatan güvenilir bir yerdir, ben de senin gibi böyle bir konu açmıştım çok güvenilir olduğunu parça bozuksa değişimini yaptıklarını söylediler. Zaten ünlü bir yer adını duymuşsundur güvenilirdir.
 
Ekran kartını değiştirmek için gittiğimde oem bölümünde çalışan görevli abimiz bilgisayar parçalarının montajını burada yaptırırsan bozuk parçaların hemen değiştirildiğini söylemişti. O konuda sıkıntı yaşamazsın. Bu işlerden anlamıyorsan tavsiyem orda montajını yaptır.
 
Eğer ilk kez sistem toplayacak isen vatanda ki elamanlar toplasın. Sende başında dur, çünkü bir malzeme bozuk çıkar sistem açılmaz falan tereddüt de kalma. Şöyle bir durum var arızalı parçanın faturası varsa onlarda kontrol edip değişim yapıyorlar.
 
Daha önce sistem toplamadıysan Vatan' da toplat. Eğer toplamayı biliyorsan sen yapabilirsin. Ama sen yaparsan ve bir parça bozuk çıkarsa en az 15 gün beklersin parça değişimini. Bu yüzden en iyisi orda toplatmak.
 
Eğer ilk kez sistem toplayacak isen vatanda ki elamanlar toplasın. Sende başında dur, çünkü bir malzeme bozuk çıkar sistem açılmaz falan tereddüt de kalma. Şöyle bir durum var arızalı parçanın faturası varsa onlarda kontrol edip değişim yapıyorlar.
Saol kardeşim bende kendim toplıycam diye korkuyordum :) Ya yanlış yaparsam diye.
 
Aldığın parça bozuk olsa bile iade edebilirsin. Ben sadece ekran kartı almıştım. Eve geldim taktım çalışmadı. Bozuk diye götürdüm. Orada test ettiler çalışıyordu ama benim anakartıma uyumsuzmuş. Ona rağmen iade aldılar ve uyumlu başka bir kartla değiştirdiler.
 
İnternetten alırsan parçaları bozuk çıkması halinde değiştiriyorlar zaten için rahat olsun o bakımdan.İlk defa toplayacak isen adamlara toplat ne olur ne olmaz kardeşim.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı