Yanlız adam
Megapat
bütün belgeleri verdiğin paranin dekontlarını al
her parçanın enaz 2yil garantisi var
her parçanın enaz 2yil garantisi var
Güzel kardeşim sistemi sen değil Vatan Bilgisayar şubesinden yetkili kişi topladı dimi ?
Sizin tarafınızdan sisteme herhangi bir kullanıcı hatası olmamış anladığım kadarıyla donanımsal hasar olarak.
Pin durduk yere yamulma sorunu yaşamaz. Montajı yapan kişi sorunlu taktığı açık. Mağazadan çıktıktan sonra dahi sizin sisteminizde pin yamulması sorunu olsa dahi Vatan Bilgisayar bunu üstlenmek zorunda. Çünkü sistemi Vatan Bilgisayar çalışanı toplamıştır.
Sonuna kadar parça değişimini yapmak zorunda Vatan Bilgisayar eğer sistemi toplayan Vatan Bilgisayar çalışanıysa.
Bu durum oldu diye o sistemi toplayan çalışan ya maaşından olur yada yaptırım alır. Bu sebeple sizinle ilgilenen kişiler o çalının kendisi olmasa bile koruma altına almak için her türlü çabayı gösterir.
Tüketici hakem heyetine gidin ve durumu anlatın. Maddi ve manevi yıpranmadan kaynaklı üzerine şikayet bile açabilirsiniz.
Böyle bir saçmalık olamaz.
150 TL ücret nere ödendi anlayamadım. Kendi kişisel masraflarınız mı yoksa bu süreç için harcanan para mı?
Ayrıca pin yamulması olmuş bir sistem mağazadan kararlı çalıyor kararı ile nasıl çıkıyor. Bunun testleri yapılıyor. Pin yamulması sonucu oluşan sorun zaten direk kendini belli eder.
Bana pinlerde eğilme olduğu dolasıyla soketin değiştirilmesi gerektiği söylendi.kağıt aldinmi servis kağıdı yamuldu dedin kırıldı demedindogrumu
Web mağazadan alımlarda varmış yalnızca.tüketici haklarına başvurun ve şikayet var üzerinden şikayet oluşturun zaten sizlik bir şey yok tamamen saçmalık yanı bilgisayarı aldın çalışmadı zaten elektronik ürünlerde 14 gün iade hakkı yok mu bence servise bile gönderip uğraşma çaktın
E kardesim soket değişimi için 150 lira ödemişsin neden birşey yapmamışlar sormadın mıBana pinlerde eğilme olduğu dolasıyla soketin değiştirilmesi gerektiği söylendi.
Web mağazadan alımlarda varmış yalnızca.
İmzalık bir durum yok hocam bu belgeyi bana vatan bilgisayarda ki çalışan verdi sağolsun hakem heyetine gidersem lazım olacağı için. Bu fiyatı ödemeseydim asus anakartı tamir etmeden geri yollayacaktı. Fakat tamir olduğu halde görüntü alamadık ekrana sorun devam etmekte dolayısıyla diğer parçalarda servise gönderildi.imkansız kullanmamissin nasıl bunu yazdilar imzaladinmi
tamam olsun sen ilk bilgisayarı eve getirdin çalışmadı dimi aynı gün götürüp paramı istiyorum diyecektin kabul edilmese gerekli belgeleri alıp tüketici haklarına gitseydin böyle saçma bir şey mi var yeni aldığın ürüne servisin onarım için para istediğini ilk defa duyuyorumBana pinlerde eğilme olduğu dolasıyla soketin değiştirilmesi gerektiği söylendi.
Web mağazadan alımlarda varmış yalnızca.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.