İnsanların düşüncelerine biraz önem veririm. Beğeni kastığımı ve boş nitelikli olduğum ima edildiği için uzun süredir etkisinden çıkamadım. Kendi aramızda gülüp eğlenirken birinin gelip seni dürtmesi koyuyor.O zaman bir beğeni de benden gelsin sana.
Şaka bir yana mizah konusun bırakma sen olmasan bizi kim güldürecek. O alay edenleri de umursama unutmadım bir mizahını kendi payına ban atayım.
Düşüncen için çok teşekkür ederim. Karşı tarafı rapor etsem de bir şey elde etmem aslında. Kendisi de ceza alacağını bilerek yazıyor nasıl olsa. Lafı koyup kaçtıktan sonra ceza alsa ne yazar?Ben seni destekliyorum. Dürten kişileri rapor et. Neredeyse çoğu konunu takip ediyorum özellikle mizah seviyen çok iyi. Montaj editde. Böyle soru konuları yerine mizah konuları daha iyi oluyor. Gerçekten ciddiyim aşırı komik oluyor ve gülüp eğleniyoruz. Dürtenleri umursama ben destekliyorum seni.
Steam değil de Discord vereyim. Daha aktif olarak kullanıyorum. Gizlilik ayarlarında falan istek atmanıza engel bir şey varsa bu konuya yazın. Kontrol ederim. Ya da siz Discord adresinizi yazın.Size özelden ulaşabileceğim bir Steam hesabınız var mı acaba? Sizi sıkmadan ufak sorular sormak isterim.
Özelden konuşma yok.@Blacksidemre siz eskiden güzel mizahlı konular açar bizi güldürür eğlendirirdiniz. Böyle konular güzel olmuyor. Özelden konuşmanız daha iyi olur kral. İyi forumlar.
Tarihinden tam emin değilim ama ya lise son sınıfın sonlarında ya da Bilgi'de İnşaat okurken çok az Python öğrenerek başladım. Çeşitli hesap işlerinde yardımı dokunması içindi. For döngüleri ve if/else şartları dışında pek bir şey bilmiyordum, hala da öyleyim.Programlamaya önceden mi başladınız yoksa üniversiteye geçince orada mı başladınız?
Gayet sövdüm. Dümdüz. Hala da saçma geliyor. Bak mesela bana kalsa Sylveon'un mesajına kızgın atardım ama sonra başımıza gelecekler belli. Hahaha ifadesini attığım mesajların %95'i de saçma konulardır. Birisi gelip saçma yazınca bir şey yok. Ben gülünce olay.Bir soruda ben sorayım. İfade Bırakma Yasağım Hayırlı Olsun - Technopat Sosyal bu konudan sonra ne hissettiniz ? (Eğer cevaplamak istemezseniz lütfen pas geçin)
Buranın adının "Sosyal" olmasının bir sebebi var...Böyle konuları özel bir yerden sormak daha iyi. Destek isteyen çoğu kişinin konusu sayfadan eksiliyor böyle konular açıldıkca. Yanlış anlamayın sizin yaptığınıza bir şey demiyorum. Lakin özelden yazmanız daha iyi. DC ya da benzeri bir yerden.
Buranın adının "sosyal" olmasının bir sebebi var...
Atabilirsiniz en azından rapor atmam.Gayet sövdüm. Dümdüz. Hala da saçma geliyor. Bak mesela bana kalsa Sylveon'un mesajına kızgın atardım ama sonra başımıza gelecekler belli. Hahaha ifadesini attığım mesajların %95'i de saçma konulardır. Birisi gelip saçma yazınca bir şey yok. Ben gülünce olay.
Sizin yerinizde olsaydım ve bu arkadaş ceza yemeseydi gerçekten çok küfür ederdim.Bak mesela sen o konuyu atınca gördüğünü düşündüğüm birisi. Bu adam güldüğü için mi yoksa dalga geçmek amaçlı mı bunu yaptı bilmiyorum. Açıkçası pek umurumda da değil.