@Vavien. İle soru cevaplama etkinliği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O zaman bir beğeni de benden gelsin sana.

Şaka bir yana mizah konusun bırakma sen olmasan bizi kim güldürecek. O alay edenleri de umursama unutmadım bir mizahını kendi payına ban atayım 😃.
İnsanların düşüncelerine biraz önem veririm. Beğeni kastığımı ve boş nitelikli olduğum ima edildiği için uzun süredir etkisinden çıkamadım. Kendi aramızda gülüp eğlenirken birinin gelip seni dürtmesi koyuyor.
 
Ben seni destekliyorum. Dürten kişileri rapor et. Neredeyse çoğu konunu takip ediyorum özellikle mizah seviyen çok iyi. Montaj editde. Böyle soru konuları yerine mizah konuları daha iyi oluyor. Gerçekten ciddiyim aşırı komik oluyor ve gülüp eğleniyoruz. Dürtenleri umursama ben destekliyorum seni.
 
Ben seni destekliyorum. Dürten kişileri rapor et. Neredeyse çoğu konunu takip ediyorum özellikle mizah seviyen çok iyi. Montaj editde. Böyle soru konuları yerine mizah konuları daha iyi oluyor. Gerçekten ciddiyim aşırı komik oluyor ve gülüp eğleniyoruz. Dürtenleri umursama ben destekliyorum seni.
Düşüncen için çok teşekkür ederim. Karşı tarafı rapor etsem de bir şey elde etmem aslında. Kendisi de ceza alacağını bilerek yazıyor nasıl olsa. Lafı koyup kaçtıktan sonra ceza alsa ne yazar?

Mizah konularına ve editlere vaktim pek kalmayabilir. Derslerim yoğunlaştı. Sadece bu haftasonu bir edit geleceğinin haberini vereyim.
 
  • Onu hiç güzel yapamam ki ben. Zamanının çoğunu bilgisayar başında geçiren bir insan evladıyım işte.
  • Lisenin ilk iki yılında yatarak (dersleri boşlayarak değil) geçilip 11. sınıfta düzgünce not alarak, anlayarak sınıfın bitirilmesi; yazın TYT, 12. sınıf zamanında da AYT çalışılarak (11. sınıf zaten düzgün çalışıldığı için üstünkörü tekrar yeterli olur) gayet güzelce hazırlanılabilir. Ben YKS'ye hazırlanmadım. İkinci sınıfta kaldım lisede. Beş yılın tamamında yattım. Örnek gösterilecek biri değilim.
  • Altair olsa gerek.
  • Bir elektrik devresinin adı. Sevdiğim birisi kullanıyordu. O bırakınca üstüne kondum. Hayır, burada değildi o kişi.
  • Sayısalcının seviyesine, hedefine ve sınıfına göre değişir. Matematikten anlarım ben. Diğer derslerden bir şekilde geçmiş bulundum sadece. Bu yüzden sadece Birey B seviyesini çözebilecek olmalı bence birisi. Birey C fazla kasıntı. Sınavda o seviyede 40 soruda 1-2 tane çıkıyor. O sorular 1-1,5 dakikada çözülecek şeyler değil. Ciddi şekilde soracak olan varsa konu açıp sorabilir. Lisedeki hocalarımın önerdiklerini yazabilirim.
  • İnsanlarla pek anlaşamadığımdan dolayı öğretmen olmayı hiç düşünmedim. Matematik okuyup kimseyle takılmayan bir akademisyen olma işi benlik ama o seviyeye gelmek için birileriyle takılmak gerekiyor. Eğitim kategorisine gelecek olursak yönetmelikleri okumuşluğum, sistemi biliyor oluşum, normal bir insana göre daha çeşitli tecrübelerimin olması sebebiyle açılan çoğu konuya cevap verebiliyorum.
  • Tabii ki de hayır 😄 Çok daha öncesinde bilgisayarlarım oldu. 10-11 yıldır evimde bana ait bilgisayar var. Bilgisayarla tanışmam da ilkokula başlamadan önceki yıl falan olsa gerek.
  • Bence; mühendislik okunacaksa bilgisayar. Yok, bilgisayar programcılığı falan diyorsanız onlar hiç okunmamalı. Zamanında Türkiye'de elektrik elektronik bölümünden doğan bir bölüm bilgisayar mühendisliği. Bu yüzden Computer Science ile çeşitli farkları vardır. Elektroniğe daha fazla yöneliyor. Yazılım mühendisliği ise ülkede bilgisayar mühendisliği kalmayınca açılan bir bölüm. Adalet bölümünden farksız benim için. Güzel olan yerler var (hepsi özel) ama bilgisayar okumak çok daha mantıklı.
  • Ben tercihte çeşitli bölümler ve çeşitli yerler yazmıştım. Bir rahatsızlığım sebebiyle İstanbul'dan ayrılamıyordum. Bu yüzden Bilgi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünü kazanmıştım. Gidince dersleri çok baydı %90'ında falan gitmedim. Sonrasında bilgisayar mühendisliği bölümlerine yatay geçiş başvurusu yaptım. Hastalığım bir şekilde geçerse giderim diye yazdığım Ankara Üniversitesine kabul edilmiştim. Ama hastalığım geçmedi. Ben de Medeniyet Üniversitesinde kaldım. Okuldan da bölümden de memnun değilim. Bölümün bilgisayar olması tek iş yapan şey. Ne adam akıllı ders var ne adam akıllı okul. Hoca bile yok.
  • Görsel olarak paylaşırım.
  • Forum işte. Düzgün bir YouTube kanalı var. Diğer oluşumlara göre yetkili kişilere ulaşmak çok daha kolay. Diğerlerinde yerlerde olan seviye burada öyle değil. İnsanların hatırı sayılır kısmının takıldığı yerler (Twitch, Ekşi Sözlük, Technopat Sosyal gibi) vardır. Bu da onlardan biri benim için. Oyunda yükleme ekranındayken bir bakayım dediğimde bildirimlerde gördüm bu konunun açıldığını.
  • Cins adamsın. Sana karşı bir sempatim var. Sevmek kelimesi bence daha büyük bir anlam taşıyor. Biri sorsa lafın gelişi olarak "Severim, iyi çocuktur." derim, orası ayrı.
  • Hangi Üniversite? Sorunun cevabını her şekle sokar. Bilgi Üniversitesi güzel bir yer. Evime de gayet yakın. Özel olması zeka seviyesini baya bir düşürüyor. O kısmı kötü. Özel olduğu için daha düzgün muamele görüyorsunuz. Özellikle de öğrenci işlerinden. İTÜ dersen o da güzel. Bahçesi falan var. Boğaziçi de güzel. Marmara da güzel. Medeniyet dersen kötü. Namık Kemal Üniversitesinden bile kötü. Okulun tek özelliği İstanbulda bir devlet üniversitesi olması. Puanlarının diğer okullara göre yüksek olmasının tek sebebi bu. En azından mühendislik bölümleri için.
Size özelden ulaşabileceğim bir Steam hesabınız var mı acaba? Sizi sıkmadan ufak sorular sormak isterim.
Steam değil de Discord vereyim. Daha aktif olarak kullanıyorum. Gizlilik ayarlarında falan istek atmanıza engel bir şey varsa bu konuya yazın. Kontrol ederim. Ya da siz Discord adresinizi yazın.

@Blacksidemre siz eskiden güzel mizahlı konular açar bizi güldürür eğlendirirdiniz. Böyle konular güzel olmuyor. Özelden konuşmanız daha iyi olur kral. İyi forumlar.
Özelden konuşma yok.
Benim çok hoşuma giden bir konu tipi. Birisi hakkında merak edilenleri herkes öğrenebiliyor oluyor bu sayede.
Programlamaya önceden mi başladınız yoksa üniversiteye geçince orada mı başladınız?
Tarihinden tam emin değilim ama ya lise son sınıfın sonlarında ya da Bilgi'de İnşaat okurken çok az Python öğrenerek başladım. Çeşitli hesap işlerinde yardımı dokunması içindi. For döngüleri ve if/else şartları dışında pek bir şey bilmiyordum, hala da öyleyim.
Ama o analitik düşünme falan dedikleri zımbırtıdan bende olsa gerek. Yatkınlığımın olduğunu biliyordum. Bilgisayar mühendisliği birinci sınıfta okuyan bir arkadaşımın birkaç ödevini ben yapmıştım.
Bir soruda ben sorayım. İfade Bırakma Yasağım Hayırlı Olsun - Technopat Sosyal bu konudan sonra ne hissettiniz ? (Eğer cevaplamak istemezseniz lütfen pas geçin)
Gayet sövdüm. Dümdüz. Hala da saçma geliyor. Bak mesela bana kalsa Sylveon'un mesajına kızgın atardım ama sonra başımıza gelecekler belli. Hahaha ifadesini attığım mesajların %95'i de saçma konulardır. Birisi gelip saçma yazınca bir şey yok. Ben gülünce olay.
Bak mesela sen o konuyu atınca gördüğünü düşündüğüm birisi. Bu adam güldüğü için mi yoksa dalga geçmek amaçlı mı bunu yaptı bilmiyorum. Açıkçası pek umurumda da değil.

Ekran Görüntüsü (871).png


Böyle konuları özel bir yerden sormak daha iyi. Destek isteyen çoğu kişinin konusu sayfadan eksiliyor böyle konular açıldıkca. Yanlış anlamayın sizin yaptığınıza bir şey demiyorum. Lakin özelden yazmanız daha iyi. DC ya da benzeri bir yerden.
Buranın adının "Sosyal" olmasının bir sebebi var...
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Buranın adının "sosyal" olmasının bir sebebi var...

Ben buraya donanım arşivi forum demedim bende biliyorum Technopat Sosyal olduğunu kral. Sadece özelden konuşmanız daha uygun. Soru soran kitleye yardımcı olmaya çalışıyoruz. Çoğunun konusu araya karışıp gidiyor.
 
Gayet sövdüm. Dümdüz. Hala da saçma geliyor. Bak mesela bana kalsa Sylveon'un mesajına kızgın atardım ama sonra başımıza gelecekler belli. Hahaha ifadesini attığım mesajların %95'i de saçma konulardır. Birisi gelip saçma yazınca bir şey yok. Ben gülünce olay.
Atabilirsiniz en azından rapor atmam.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı