Vay Be! Witcher Serisi

Piyasada oynamadığım oyun kalmadı. Ve şüphesiz RPG olarak oynadığım en iyi oyundu Witcher 3. Öyle bir oyun düşünün ki grafikleri, hikayesi, açık dünyası, üzerlerine düşülerek birer birer yapılmış karakterleri, müzikleri her şeyi ile harika olsun.
 
Ben oynamadım hiç ama steamda ucuzlamisken alayim mi? God Of War gibi bir oyun istiyorum ya da tavsiye verecek var mi?
Oyunu al ama diğer oyunlarında oynamanın tavsiye ediyorum. Oyun bir harika dostum!Triss'e kal veya gitmesine izin verdiğimiz yerde 1 ve 2. Oyunu oynamayan bir kişinin fazla üzüleceğini düşünmüyorum. Ben açıkça baya üzülmüştüm şunuda söylüyüm gitmesine izin vemiştim.
 
Witcher 3 e yeni başladım ama 30 fps de kitlendi. Bunun için konu da açtım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
 
Witcher 3 Oyunu 2 kere bitirdim şimdi kitaplarını okuyorum 6.kitap bitmek üzere ve keşke kitaplarını okuduktan sonra oyunlara başlasaydim diyorum bazen gerçekten çok güzel evren müzikler harikulade size tavsiyem kitaplarını okuduktan sonra 1.oyundan başlamanız bence çok daha farklı tat bırakacaktır şahsen ben öyle yapacağım :))
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı