VDSL 2 için ISS önerisi

cRixuss

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle merhabalar, uzun süredir ISS arayışındayım ve tam bir karar veremedim en son bir konu açmakda karar kıldım. Altyapım aşağıda gördüğünüz özelliklere sahip.
Online oyun oynuyorum ve ping çıkmasını istemiyorum. Bana düşük ve stabil bir ping verecek ISS önerebilirseniz sevirim. İyi günler.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    4,5 KB · Görüntüleme: 67
  • Adsız.png
    Adsız.png
    6,7 KB · Görüntüleme: 69
Son düzenleyen: Moderatör:
Netspeed kullanıyorum ben. Şuan en uygun fiyata hizmet veren o diye biliyorum. Vdsl paketini kullanıyorum. Film video izlerken 4k da bile izleyebilirsin çok yeterli. Ama oyun konusunda tam emin değilim. Cs Go ve Apex'te ping sorunum olmuyor. Ama Rocket League'de arada sapıtıyor. Sorun wifi kullanmamda mı iss'te mi bilmiyorum. +Olarak taahhüt yok. Beğenmezsen başka sağlayıcıya geçebilirsin.

Öncelikle merhabalar, uzun süredir ISS arayışındayım ve tam bir karar veremedim en son bir konu açmakda karar kıldım. Altyapım aşağıda gördüğünüz özelliklere sahip.
Online oyun oynuyorum ve ping çıkmasını istemiyorum. Bana düşük ve stabil bir ping verecek ISS önerebilirseniz sevirim. İyi günler.
Türknet almanı öneririm. Bazen sıkıntılar çıksa da gayet güzel bi İSS. Ben 75 mbpslik paketi kullanıyorum. 78 mbps hız alıyorum. Pingim hız testi sitelerinde 6 dan yukarı çıkmıyor. Neetspeed ve Mileni de var ama o İSS yi kullananlarda genelde paket kaybı ve ping sorunu oluyormuş okuduklarıma göre.

Türknet almanı öneririm. Bazen sıkıntılar çıksa da gayet güzel bi İSS. Ben 75 mbpslik paketi kullanıyorum. 78 mbps hız alıyorum. Pingim hız testi sitelerinde 6 dan yukarı çıkmıyor. Neetspeed ve Mileni de var ama o İSS yi kullananlarda genelde paket kaybı ve ping sorunu oluyormuş okuduklarıma göre.
Kablolu mu kullanıyorsunuz kablosuz mu

YAPA varsa Türknet. YAPA yoksa önermem.
Türknet testi atılmamış.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı