VDSL altyapı değişebilir mi?

Kaday Tegin

Hectopat
Yer
Ötüken
Daha fazla  
1-2 hafta önce altyapımı sorgulatınca VDSL2 gözüküyordu. Alabileceğim en fazla hız da 72 Mbps gözüküyordu. Şu an sorgulattığımda ADSL gözüküyor ve alabileceğim en fazla hız da 11 Mbps olarak gözüküyor. Bu nasıl mümkün olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Port isteyin. Yoğunluk varsa zaten bol gelir vardır. Ve fazla yatırım olarak dönmesi gereklidir.

Port isteyin. Yoğunluk varsa zaten bol gelir vardır. Ve fazla yatırım olarak dönmesi gereklidir.
Bence o işler öyle olmuyor. Yaklaşık 4 yıl kadar önce, bütün portların dolu olmasına rağmen port talebim Türk Telekom tarafından reddedilmişti.
Ek: Bunun üzerine 3 yıl sonra port eklendi.

Ağustostan beri Netspeed kullanıyorum VDSL paketini kullanıyordum. 35 Mbps alıyordum. Ama son 1-2 haftadır yavaşlama vardı. İnternetim 35 Mbps'den 3 Mbps'e düştü. Mesaj attım yoğunluktan kaynaklı olduğunu gerekli yerlere port artırma çalışmaları yaptıklarını söylediler. Sonra durum bu işte internet altyapım ADSL gözüküyor. Buraya yazdıktan sonra Netspeed'e de yazdım. "Bu hafta sorunlarınız çözümlenmiş olacaktır."diye dönüş yapmışlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı