Abu! Hectopat Katılım 12 Ağustos 2017 Mesajlar 3.691 Makaleler 7 Çözümler 18 Yer İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü 3 Kasım 2020 #1 Arkadaşlar bugün ekmek almaya giderken farkettim. Türk Telekom şöyle bir şey yapmış. VDSL saha dolabı mı kuruyorlar? Not: Gece olduğu için ve acelem olduğu için fotoğraflar kötü çıkmış. İsterseniz yarın daha net fotoğraflar atabilirim.
Arkadaşlar bugün ekmek almaya giderken farkettim. Türk Telekom şöyle bir şey yapmış. VDSL saha dolabı mı kuruyorlar? Not: Gece olduğu için ve acelem olduğu için fotoğraflar kötü çıkmış. İsterseniz yarın daha net fotoğraflar atabilirim.
hengin Megapat Katılım 27 Mart 2015 Mesajlar 820 Makaleler 5 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2020 #2 Yanlış bilmiyorsam mavi ve siyah olamlar kablo kanalı. İçlerinden fiber kablo geçirilebilir eğer dediğiniz gibiyse. Artı 0 Eksi
Yanlış bilmiyorsam mavi ve siyah olamlar kablo kanalı. İçlerinden fiber kablo geçirilebilir eğer dediğiniz gibiyse.
brightosayisamuel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ocak 2019 Mesajlar 2.663 Çözümler 8 3 Kasım 2020 #3 Belki fiber geliyordur. Artı 0 Eksi
CillianMurphy Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 10.320 Çözümler 98 3 Kasım 2020 #4 VDSL getireceklerini düşünmüyorum. Artık ADSL ve VDSL alt yapıya bütçe harcamıyorlar. Büyük ihtimal fiber geliyor. Artı 2 Eksi
VDSL getireceklerini düşünmüyorum. Artık ADSL ve VDSL alt yapıya bütçe harcamıyorlar. Büyük ihtimal fiber geliyor.
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2020 #5 Bana fiber gibi geldi Artı 0 Eksi
KS KS Abu! Hectopat Katılım 12 Ağustos 2017 Mesajlar 3.691 Makaleler 7 Çözümler 18 Yer İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü 3 Kasım 2020 #6 CillianMurphy dedi: VDSL getireceklerini düşünmüyorum. Artık ADSL ve VDSL alt yapıya bütçe harcamıyorlar. Büyük ihtimal fiber geliyor. Genişletmek için tıkla... Hocam fiberde bu şekilde saha dolabı koyuyorlar mı ki? Artı 0 Eksi
CillianMurphy dedi: VDSL getireceklerini düşünmüyorum. Artık ADSL ve VDSL alt yapıya bütçe harcamıyorlar. Büyük ihtimal fiber geliyor. Genişletmek için tıkla... Hocam fiberde bu şekilde saha dolabı koyuyorlar mı ki?
MoonDrag Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 3.085 Makaleler 17 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2020 #7 VDSL ölü yatırım. Neredeyse fiber, VDSL altyapıdan daha ucuza geldi. Artı 0 Eksi
KS KS Abu! Hectopat Katılım 12 Ağustos 2017 Mesajlar 3.691 Makaleler 7 Çözümler 18 Yer İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü 3 Kasım 2020 #8 Zurnadürüm dedi: Bana fiber gibi geldi Genişletmek için tıkla... Hocam umarım fiberdir ama dolap konacak gibi kablo çekilince şöyle bir dolap koyup VDSL verecekler diye düşündüm. @Ulunay hocam siz ne düşünüyorsunuz? Artı 0 Eksi
Zurnadürüm dedi: Bana fiber gibi geldi Genişletmek için tıkla... Hocam umarım fiberdir ama dolap konacak gibi kablo çekilince şöyle bir dolap koyup VDSL verecekler diye düşündüm. @Ulunay hocam siz ne düşünüyorsunuz?
MoonDrag Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 3.085 Makaleler 17 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2020 #9 Fiber sistemlerin de bir dolabı oluyor. Abu! dedi: Hocam umarım fiberdir ama dolap konacak gibi kablo çekilince şöyle bir dolap koyup VDSL verecekler diye düşündüm. Eki Görüntüle 724947 @Ulunay hocam siz ne düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Fiber sistemlerin de bir dolabı oluyor. Abu! dedi: Hocam umarım fiberdir ama dolap konacak gibi kablo çekilince şöyle bir dolap koyup VDSL verecekler diye düşündüm. Eki Görüntüle 724947 @Ulunay hocam siz ne düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla...
Samett61 Kilopat Katılım 1 Eylül 2016 Mesajlar 797 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Kasım 2020 #10 Saha dolabı kurulumu için fiber kablo çekilmiş. VDSL altyapı kuruluyor. Artı 0 Eksi Çözüm