Tamamdır bu iş. Hadi hayırlı olsunSorguladım. Yukarıda.
Tamamdır bu iş. Hadi hayırlı olsunSorguladım. Yukarıda.
Varmı bizde deTamamdır bu iş. Hadi hayırlı olsun![]()
Hiç bilgim yokKonuya hakim değilim ama bu VDSL konusunda port kota vs. var mı acaba?
Benim yan dairede de şöyle gözüküyor. Sizde 100 mbps'ye kadar download upload yazmamışlar. YAPA olmayınca öyle mi çıkıyor acaba?Varmı bizde de.
Hiç bilgim yok.
Ek olarak yan daire için türk telekom VDSL dedi.
Bu arada 35'e kadar denilirse santral uzaklığına bağlı olarak daha düşük alma ihtimali de var. Etraftaki dairelerin binaların VDSL ile kaç hız aldıklarını öğrensek daha emin olurdun.Varmı bizde de.
Hiç bilgim yok.
Ek olarak yan daire için türk telekom VDSL dedi.
Aktif altyapı yazmışlar sana. Ben değilim muhtemelen.Benim yan dairede de şöyle gözüküyor. Sizde 100 mbps'ye kadar download upload yazmamışlar.
O bilgileri maalesef şuan öğrenememBu arada 35'e kadar denilirse santral uzaklığına bağlı olarak daha düşük alma ihtimali de var. Etraftaki dairelerin binaların VDSL ile kaç hız aldıklarını öğrensek daha emin olurdun.
Evet muhtemelen aktif olunca YAPA oluyor. YAPA yoksa VAE oluyordu galiba. Sonuçta oraya taşınacaksınız değil mi? Yani taşınma durumunu buna göre yapmayacaksınız değil mi?Aktif altyapı yazmışlar sana. Ben değilim muhtemelen.
O bilgileri maalesef şuan öğrenemem.
Yok ailem için önemli değil internet alt yapısı. Benim açımdan önemli. O yüzden taahhüt bitince babama söyleyip Türknet'e geçiş yaptıracağım.Evet muhtemelen aktif olunca YAPA oluyor. YAPA yoksa VAE oluyordu galiba. Sonuçta oraya taşınacaksınız değil mi? Yani taşınma durumunu buna göre yapmayacaksınız değil mi?
Evet taşınacağız.Sonuçta oraya taşınacaksınız değil mi?
O zaman yapacağınız pek bir şey yok. Taşınıp artık duruma bakacaksınız.Yok ailem için önemli değil internet alt yapısı. Benim açımdan önemli. O yüzden taahhüt bitince babama söyleyip Türknet'e geçiş yaptıracağım.
Evet taşınacağız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.