VDSL hat değerleri nasıl?

spancer

Megapat
Daha fazla  
Santralle aramda 5Km'i geçmeyecek şekilde mesafe var. Sizce hat değerlerim nasıl?

1687282419651.png

1687282526296.png

Modeminize 65 Mbps hız geliyor, max bunu alabilirsiniz şu durumda. Ayrıca hattınızda kopma vs olmuyor değil mi?
Yok kopma olmuyor ama kutudan gelen kabloyu bant ile elimle bağlamıştım sağlıklı mı değil mi bilememedim YAK1 ile bağlasam bir performans artışı olur mu düşüncesi ile sordum eğer değerler normal ise gerek yok gibi o zaman YAK 1 konnektöre.
Hattınızda kopma yoksa gayet normal değerler bunlar. Hat zayıflamanıza baktığımda 350-400 metre civarında bir mesafeniz var dolaba.
Yok kopma olmuyor sorma amacımı yukarıda söyledim eğer değerler normal ise ek için yak1’e gerek yok sanırsam.

Yok kopma olmuyor ama kutudan gelen kabloyu bant ile elimle bağlamıştım sağlıklı mı değil mi bilememedim YAK1 ile bağlasam bir performans artışı olur mu düşüncesi ile sordum eğer değerler normal ise gerek yok gibi o zaman YAK 1 konnektöre.

Yok kopma olmuyor sorma amacımı yukarıda söyledim eğer değerler normal ise ek için yak1'e gerek yok sanırsam.

Düz bant ile bağlarsan bir süre sonra problemler ile karşılaşırsın yak 1'in içindeki silikon nemden ve sudan korur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı