VDSL hat değerlerim nasıl?

Hocam peki 100 mbpslik paketlere gecis yapmak istesem sorun yaşar mıyım @Spontune
Yaşamazsınız verdiği akım profiline göre maksimum hızı alırsınız. Eğer 10 dB SNR Margin'de kopma yaşamazsanız 100 Mbps hızı alabilirsiniz tabii firmalar 100 Mbps diyor fakat 17a akım profilini bile tam manasıyla veremiyorlar Turknet kullanıyorum 100 Mbps pakette 88 Mbps profil ayarlanmış.
@Spontune hocam peki 100 mbpslik pakete gectigimde snr değerim o değeri rahatlıkla kaldırabilir mi modemim huawei hg 658v2
SNR değeriniz fazlasıyla iyi 120 Mbps alamayabilirsiniz fakat 100 Mbps alabilirsiniz. Bazı durumlarda 10 dB SNR Margin'e düşüldüğünde kopma yaşayan olabiliyor tamamen hattın durumuna bağlı fakat siz yaşamazsınız gibi duruyor çünkü ya hat çok iyi ya da saha dolabı çok yakınlarınızda.

Saha dolabına uzaklığım 64 metre hocam. @Spontune peki musteri hizmetlerini arayip konustugumda 100 mbps pakete gecirirler mi beni cunku 66mbps destekledigini soylemislerdi
Geçirirler bende de 75 Mbps diyordu tabii ilk başta bu bant genişliğine çok uzaktım 60 Mbps civarı alıyordum ama ayar yaparak zorla bu değere ulaştım.

1616199783622.png

DSL ayarı hocam. Kullandığım modemin arayüzü çok iyi olduğundan kolaylıkla yapabildim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı