VDSL Internet için en ucuz Operatör hangisi?

Vallahi ortalık 56 hocam. Kimse memnun değil fiyatlardan. Ama alacağın hizmet de önemli. Şimdi VDSL altyapı da kaç Mbps destekliyor? Ayrıca hat değerleri ne durumda sağlam mıdır? Türk Telekom'un müdahale etmesi gibi durumlarda sıkıntı yaratıyor çünkü bölgeye göre gelmeleri vs. ayrıca taahhütlü mü düşünüyorsun? Taahhütlü olmayanlar daha pahalı zaten. Örnek ben TurkNet kullanuyorum 50Mbps internet 700TL. :D fiber olsa değer diyeceğim ama işte. Gerçi ben sorun yaşamıyorum TurkNet ile ilgili de kötü bir gelişmem olmadı. Ama fiyatlardan dolayı firmalar can sıkıyor.

Superonline kullanmayın mümkünse, onun dışında çoğu fiyat birbirine yakın oluyor genelde eğer çok ağır bir kampanya yoksa. TurkNet'in bazı anlaşmalı kampanyaları oluyor diye biliyorum başka kullanan biri mesela size ilk 2 ay bedava kampanya verebiliyor. Birde size tavsiyem bulunduğunuz bölgede komşularınıza hangi interneti kullandıklarını ne kadar para verdiklerini ve ne kadar memnun olduklarını sorarsanız kafanızda bir karara ulaşabilirsiniz. Ben bu son dediğimi kesinlikle yapardım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı