VDSL kurulumu

Dogmeat

Hectopat
Türk Net'e geçiş yapacağım fakat VDSL modem almalısınız diye bir ibare belirdi sitedeki kayıt formunda. VDSL ile ilgili araştırma yapmama rağmen bir türlü işin içinden çıkamadım. Kirada oturuyorum ve bu sistemin fiberle bir bağlantısı var sanırım. Fakat ben fiber bağlantısı falan istemiyorum. Kaldı ki bulunduğum bölgede böyle bir destek de yok.

Şimdi tam olarak bu VDSL'in bağlantısı nasıl olacak? TTnet üzerinden geçiş yapacağım, Telekom'dan yetkililer gelip yine eskisi gibi ADSL kablosu gibi bağlayıp gidecekler mi? Yoksa çok daha başka bir işlem mi olacak?

Fiber bağlantıya gerek yok. Yine ADSL hattınz üzerinden VDSL hizmet alacaksınız. Bunun için VDSL modeme gerek duyabilirsiniz. Elinizde modem varsa ya TTNet'in vermiş oldu modem varsa VDSL uyumlu olup olmadığını araştırın. Büyük ihtimalle de uyumludur zaten.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı