VDSL modem önerisi

Je m en fiche

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Aslında şu an kullanmakta olduğum modemden (AirTies 5650) memnundum fakat bozuldu sanırım olay şu:
Tam 2 gün önce modemi mutfaktan salona taşıdım ve prize takığımda internet gelmedi 2 saat civarı bekledim mutfağa geri taktım 1 gün oldu yine gelmedi bende TurkNet üzerinden destek kaydı oluşturdum ve Türk Telekom ekipleri gelip aşağı kutuya bakmış orada internet varmış fakat eve gelmiyormuş o modemi de annem ve kardeşim masadan düşürüyordu sürekli son sefer bende düşürdüm sanırım dayanamadı kendisi perte çıktı.

Üstteki kısmı modem mi bozuk diye fikrinizi almak için yazdım önerilerinizi bekliyorum hattım TurkNet 35Mbps'lik VDSL.

Bütçe olarak çok sıkıntı yok ama uçmasak iyi olur 1K civarına çıkmayalım.

Ömürlük denen tarzda olursa güzel olur marka takıntım yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çekilen hat kablosu ya da adaptör de bozulmuş olabilir. 12V/2A'di yanlış hatırlamıyorsam. Elektrik var görünebilir ama bazen gücü yetmez hale gelebiliyor. Önce bunları da deneyin. Üç beş yüz TL harcamaktan iyidir olasılıkları devreden çıkarmak. 2. el 50-60 TL'lik bir modem alıp deneyebilirsin.

Hocam Millenicom'a geçmeni tavsiye ederim. Bir kere alırsın kafan rahat olur. Donma kasma internet sorunların olmaz. 1 seneyi geçmiş süredir sorunsuz kullanıyorum.

Aşağıda verdiğim davetiye kodu ile üye olursan ilk ay internetin de benden sana hediye olur. Ayrıca hiçbir zaman taahhüt vermiyorsun. Memnun kalmadın mı fiyat yüksek mi geldi hemen iptal et aboneliğini bir kuruş ödeme. Boşu boşuna Türk Telekom Superonline gibi markalara 2 sene taahhüt verip bir de üstüne 20-30TL fazla ödeme.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Millenicom'a geçmeni tavsiye ederim. Bir kere alırsın kafan rahat olur. Donma kasma internet sorunların olmaz. 1 seneyi geçmiş süredir sorunsuz kullanıyorum.

Aşağıda verdiğim davetiye kodu ile üye olursan ilk ay internetin de benden sana hediye olur. Ayrıca hiçbir zaman taahhüt vermiyorsun. Memnun kalmadın mı fiyat yüksek mi geldi hemen iptal et aboneliğini bir kuruş ödeme. Boşu boşuna Türk Telekom Superonline gibi markalara 2 sene taahhüt verip bir de üstüne 20-30TL fazla ödeme.
Hocam 2 yıldır TürkNet kullanıyorum taahüt yok çok da memnunum bir kez olsun yüzümü kara çıkarmadılar böyle devam edeceğim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı