VDSL modem önerisi

ÖTNeşriyat

Kilopat
Katılım
18 Nisan 2018
Mesajlar
109
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba şu an kullandığım modemim çok sıkıntı çıkartıyor Wi-Fi ağına bağlanmak için modemin yanına gidip cihazımı yapıştırıp modemi sallayıp ters çevirince bağlanıyor, zaten modemim Türk Telekom'un 4 yıl önce verdiği modem şu an modem arıyorum ama tam olarak karar veremedim aradığım kriter VDSL olması ve 5G desteğinin bulunması bütçem 700-800 arası maalesef 900 ve 1000 TL'ye çıkamıyorum şimdiden teşekkür ederim.(TurkNet 100Mbps internet kullanıyorum)
 
Ben de bu leş markanın modeminden var Wi-Fi desen kopup duruyordu dedim bir kere şu markalara bir güveneyim o da boşa çıktı ayrıyeten modemi kullanmak için açıp kapatmak gerekiyor bağlantının gelmesi için. Bilmem anlatabildim mi efendim.
Yaşadığınız problem yüzünden markanın tüm modem ve routerlarını kötülemeniz saçmalık. Evde 2 adet Tenda Router ve 1 adet Tenda Modem kullanıyorum. Tenda'nın modem işlemcileri şuanda piyasada olan en iyi işlemciler. Size gelen üründe aksilik olmuş belli ki, her markanın ürününde bunu yaşayabilirsin, bilmem anlatabildim mi efendim.
 
Yaşadığınız problem yüzünden markanın tüm modem ve routerlarını kötülemeniz saçmalık. Evde 2 adet Tenda router ve 1 adet Tenda modem kullanıyorum. Tenda'nın modem işlemcileri şu anda piyasada olan en iyi işlemciler. Size gelen üründe aksilik olmuş belli ki, her markanın ürününde bunu yaşayabilirsin, bilmem anlatabildim mi efendim.

Senin modemi alsam inan o da sorunlu çıkar 50 100 TL fazla verin bunları almayın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı