VDSL modem önerisi

2.el Broadcom chipsetli modem ve Aliexpress'ten Xiaomi Mi Router 3G almalısın. Fiyat olarak 260 TL civarında bir fiyat tutuyor ve o fiyata alabileceğin tek modem Asus Dsl-AC51 var. Benim oluşturduğum combo Asus Dsl-AC55'den bile daha iyi ve custom firmware yüklenebilir. Tek eksik yanı 2 tane Gigabit Lan portunun olması onun dışında gayet harika.

Şu an kullanıp çok memnun olduğum, teknik desteği konusunda da çok başarılı olan Zyxel VMG1312-B10D'yi alabilirsin Berkay'cığım :)
Bu fiyata bu performansı veren başka bir modem tanımıyorum.
Eğer evin duvarları çok kalın değilse alt katta da rahatlıkla çekecektir.
Sağolasın adamım 1 numaraya koydum önerini :)
2.el Broadcom chipsetli modem ve Aliexpress'ten Xiaomi Mi Router 3G almalısın. Fiyat olarak 260 TL civarında bir fiyat tutuyor ve o fiyata alabileceğin tek modem Asus Dsl-AC51 var. Benim oluşturduğum combo Asus Dsl-AC55'den bile daha iyi ve custom firmware yüklenebilir. Tek eksik yanı 2 tane Gigabit Lan portunun olması onun dışında gayet harika.
AliExpress bekleyecek durumda değilim dostum. 1 hafta sonra taşınıyorum ve hemen halletmem gerek sonradan VDSL’e çevirtmek vesaire uğraşmak istemediğim için.
Şu an ben de Zyxel VMG3312-B10A v2 kullanmaktayım. 3 kat aşağıdan idareten halen çekiyor, kopma falan olmadan. 2 kat aşağıdan fişek gibi. :D
Modem hoş sanırım bunu alacağım. Bayram’ın bir üst modeli sanırım ve dediğin kadar iyi bir menzil varsa gönlüme taht kurar :D Zaten merdivene yakın konumda olacak modem, duvarlar da ahım şahım değil.

Bir sorum da şu olacak. Asus’ta SNR Margin ayarını manuel değiştirme şansım var. Diğer evde durum nedir bilmiyorum ama şu anki evimde SNR ayarını manuel değiştirmiş şekilde kullanıyorum. Değiştirmesem 6MBPS alırken şu an 11 alıyorum. Bu özellik Zyxel modemlerde de mevcut mu?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı