VDSL modemde TurkNet kurulumu nasıl gerçekleştirilebilir?

aseiuzmein

Decapat
Daha fazla  
Bugün TurkNet'e geçtim ama modemimde VDSL desteği olmadığı için kurulum yapamadım, şimdi VDSL bir modem aldım ve hala kurulum yapamıyorum.

Aboneliğiniz tamamlandı mı bazen geç aktif olabiliyor uygulamaya tam erişim başladığında internet aktif olur ayrıca bir de talep oluşturun sizi arasınlar sabah.

Evet tamamlandı talep de oluşturdum bir de ilk birkaç deneyişimin birinde turknet_vdsl seçeneği aldım ama bir seferlikti.

Hocam durum TurkNet ile alakalı değil modeminiz ile alakalı bir durum.

Hocam modemi yeni aldım hem TurkNet müşteri temsilcisi hem MediaMarkt çalışanları sorun olmayacağını söyledi mobil uygulamada türknet_vdsl seçeneği çıkıyor oradan kurmaya çalışınca da olmuyor.

Hocam vdsl internette splitter kullanmazsın. Sadece prize takılan siyah güç için olanı prize takarsın bir de telefon kablosunu telefon prizine bağlarsın.
Telefon aboneliği varsa tercihen kullanılabilir. Bunda engel yok.

@aseiuzmein siz ön ayarı turknet_adsl olarak seçip tamamladıktan sonra gelişmiş WAN ayarlarıyla VDSL olarak değiştirmeyi deneyin.

Ne gibi bir uyarı alıyorsunuz? Eğer hızlı kurulum çalışmıyorsa gelişmiş bölümünden manuel olarak WAN ayarı yapabilirsiniz.

Ayarlarınızın görsellerdeki gibi olması lazım. Ben Asus marka modem kullandğımdan sizde farklılık olacaktır.

Dosya Ekleri

• wan1.jpg
    118,2 KB · Görüntüleme: 23
  • wan2.jpg
    85,9 KB · Görüntüleme: 18

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…