Fark ettim hocam ben de yedim maalesef uzaktan bağlantı dışında dış yardıma tolerans yok bu forumda internet bağlantısı olmadan nasıl bağlanmamızı bekliyorlarsa. Zaten çözülseydi paylaşmanızı isteyecektim. Neyse. Size TurkNet'ten kullanamadığınız internet için iade talep etmenizi söyleyecektim. Bu zamana kadar teknik destek sağlayamamaları kedi ayıpları. Zaten kutuda sıkıntı varsa mecburen verecekler. İşiniz halledilince talep edin.
Ayrıca ben TurkNet'ten hazır ayarlı aldığım modemi taktığımda internete bağlanamıyordum. Sanırım arıza kaydı oluşturmuştum da kendileri sorun yok demişlerdi sanırım tam hatırlamıyorum. Baktım olmuyor zaten çalışmıyor ne fark eder diye ben kendim sıfırdan ayarladım. Adamlar yanlış ayarlamışlar. O günden beri TurkNet'e teknik olarak güvenmiyorum. Zaten kuruluma gelen adam baştan savma bir şey yapıp gelip hemen toz olup gitmişti. Kabloyu ucu ucuna getirip düzensiz bir şekilde duvardan gerdire gerdire çirkin bir şekilde çekmişti. Bildiğiniz duvarın birini boydan boya çaprazlama geçiyordu kablo. Kabloyu da düzgün yapamamış temassızlık vardı modeme üflesem bağlantım kesiliyordu (ciddiyim) kendi arkadaşımıza yaptırdık tekrar.
Ben çok profesyonel olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Kurulum ekibinden birini göndermişlerdir. Zaten sorun altyapı olunca Türk Telekom'u dahil ediyorlar GigaFiber değilse.