VDSL pakete yükselttiğim internette upload alamama

mefu35

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar bugün itibarıyla 16Mbps hızında olan paketimi 35'e yükselttim TTNET'ten. Altyapım VDSL için müsait 60Mbps'ye kadar hız verebiliyor lakin bilgisayarda aldığım hız bu:

do1wnload.png

Modeme telefondan Wi-Fi ile bağlanınca aldığım hız da bu:

download.png

Modem marka model: ZyXEL 3312-B10B.

VDSL training status: Showtime mode: VDSL2 annex b.
VDSL profile: Profile 17A.
Traffic type: Ptm mode.
Link uptime: 0 day: 1 hour: 39 minutes.
============================================================================ VDSL port details upstream downstream line Rate:6.200 Mbps 35.900 Mbps.
Actual net data Rate:6.143 Mbps 35.839 Mbps.
Trellis coding: On on.
SNR margin:18.7 dB 20.4 dB.
Actual delay: 0 ms 0 ms.
Transmit Power:9.3 dbm 14.5 dbm.
Receive Power:-4.7 dbm 3.8 dbm.
Actual ınp:0.0 symbols 0.0 symbols Total attenuation:14.0 dB 10.6 dB.
Attainable net data Rate: 19.218 Mbps 55.244 Mbps.

Wi-Fi'de uploadı 5 alabiliyorken Ethernet'le bağlı PC'de neden 0.6 alıyorum download 20-25 arası dalgalanıyor 35E yaklaşmadı bile sizce sorun ne olabilir?
Ethernet kablosunu değiştirmeyi denedim işe yaramadı.

Modeme kabloyu farklı porttan takmayı denedin mi? Basit çözümler çoğu zaman işe yarar.

ADSL ile aldığınız kablonun [Modem ile Bilgisayar arası] gücü yetersiz ise bu kadar yavaş olması normal. Benim bildiğim en az CAT 5 bir kablo kullanmanız gerekiyor.

ADSL ile aldığınız kablonun [Modem ile Bilgisayar arası] gücü yetersiz ise bu kadar yavaş olması normal. Benim bildiğim en az CAT 5 bir kablo kullanmanız gerekiyor.
zaten cat5 kablo kullanıyorum modem bilgisayar arasında ethernet kablosu olarak
Modeme kabloyu farklı porttan takmayı denedin mi? Basit çözümler çoğu zaman işe yarar.

Modemde 4 giriş var hepsini denedim yine aynı durum.

Ethernet sürücünüzü kaldırıp en güncelini indirmeyi dener misiniz? En güncelini indirdiğinizde sorun düzelmediyse eski versiyonları tek tek deneyin. Hâlâ düzelmediyse modeme reset atmayı deneyin.

Ethernet sürücünüzü kaldırıp en güncelini indirmeyi dener misiniz? En güncelini indirdiğinizde sorun düzelmediyse eski versiyonları tek tek deneyin. Hâlâ düzelmediyse modeme reset atmayı deneyin.

Maalesef hala aynı mobilden uploadı 5 alıp da PC'de kablo bağlantısıyla 0.60 almam gerçekten garip.
Güncel

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı