VDSL vs Fiber

Vodafone 50 Mbps VDSL kullanıyorum aylık 72 ₺. CS GO'da 40-47 ping arası alıyorum. 50'yi görmüyor hiç. (Edirne)

Net hızı ne kadar yüksek o kadar iyi. 75 Mbps VDSL geçeceksin tabi ki soruya bak :) 7.5 Mbps ile indirmek var 2.5 ile indirmek var :) arasındaki farkı anlatmama gerek yok :) ben 20 GB oyunu 40 dakikada indirim sen geceleyin başlarsın PC'yi açık tutmaya, sabaha kadar inmiş olur :)
Netspeed taahhüt olmaması çok büyük bir artı zaten benim için büyük bir ihtimal ile Netspeed 75Mbps VDSL'e geçicem eğer ping konusunda beni tatmin etmez ise iptal etmeyi düşünüyorum interneti.

Netspeed taahhüt olmaması çok büyük bir artı zaten benim için büyük bir ihtimal ile Netspeed 75Mbps VDSL'e geçicem eğer ping konusunda beni tatmin etmez ise iptal etmeyi düşünüyorum interneti.
Bende Netspeed var ping de sıkıntı yok.
Vodafone 99MBPS İnternet de var Fiber.

Ben Aydın Söke'den yazıyorum, arkadaşım Superonline yerine Vodafone fiber kullanmaya karar verdi. O, 60 lira, ben 70 lira (superonline kullanıyorum) ödüyorum. Benim hızım 24 MBit, onunkisi ise geçen gün 300 MBit sınırlarını yakaladı. Mükemmel bir şey Vodafone. Kotası yok AKS'si yok. Bilginiz olsun. İsteyene kanıt fotoğraf da yükleyebilirim. Yazım çok saçma olabilir affınıza sığınıyorum malum finaller falan.
Hocam ne? 300 Mbit? 0 fazla yazdınız galiba? Bu şaka mı kameralar nerede? 60 lira? NE??? Nerde var biz de alalım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı