- Makaleler
- 3
Muhtemelen 35 Mbps daha yaygın kullanıldığı ve az da olsa fiyat farkı olduğundandır. Yoksa 75 alamamanız için sebep yok.Max 75 alabilir mişim bana 35 paketi önerdiler![]()
Muhtemelen 35 Mbps daha yaygın kullanıldığı ve az da olsa fiyat farkı olduğundandır. Yoksa 75 alamamanız için sebep yok.Max 75 alabilir mişim bana 35 paketi önerdiler![]()
Tesisatı yenilemekte fayda var. Uygun bir zamanda CAT6 çektirmenizi tavsiye ederim.Binamız 10 yıllık o zamandan bu zamana belirli bir yenilenme olmadı.
Şu an 8 Mbps ADSL kullanıyorsunuz. Bu port türü ile en fazla 16 olur. Eğer VDSL portu varsa daha fazlası mümkün olur. Siz de şuradan adres girip sorgulama yapın.
İnternet Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet
İnternet altyapı sorgulama ve fiber altyapı sorgulama için bu sayfaya göz atın! Telefon numaranız veya adresiniz ile hızlı ve kolayca altyapı sorgulayın!turk.net
Dilekçe vererek fiber internet başvurusunda bulunabilirsiniz. Türk Telekom artık fiber dönüşüme büyük ölçüde destek veriyor şu sıralar.Ben 20 Mbps ADSL paket kullanıyorum fakat santralden buraya 8 kalıyor geçenlerde 11 alıyordum 8'e düşürüldü.
Eki Görüntüle 1032213
Bu da Türk Telekom:
Eki Görüntüle 1032216
Yan binamda fiber var mis gibi kullanıyorlar biz en fazla ADSL alabiliyoruz şaka gibi gerçekten.
Ve burası İstanbul Pendik merkeze yakın bir konumda.
Ben 20 Mbps ADSL paket kullanıyorum fakat santralden buraya 8 kalıyor geçenlerde 11 alıyordum 8'e düşürüldü.
Eki Görüntüle 1032213
Bu da Türk Telekom:
Eki Görüntüle 1032216
Yan binamda fiber var mis gibi kullanıyorlar biz en fazla ADSL alabiliyoruz şaka gibi gerçekten.
Ve burası İstanbul Pendik merkeze yakın bir konumda.
Dilekçe vererek fiber internet başvurusunda bulunabilirsiniz. Türk Telekom artık fiber dönüşüme büyük ölçüde destek veriyor şu sıralar.
Dilekçe vererek fiber internet başvurusunda bulunabilirsiniz. Türk Telekom artık fiber dönüşüme büyük ölçüde destek veriyor şu sıralar.
Fiber hangi firmaya aitse gidiyorsun dilekçe veriyorsun. Yan binanda fiber varsa eğer 1 ay içerisinde sana o hattan pasif kalan bir fiber bağlantı sağlarlar. Ancak bunun için 24 aylık sözleşme istiyorlar.
Üstünde durmak lazım bu işlerde. Ben 1 sene altyapısız yaşadım. Her hafta müdürlüğe gidip telekom amiri ile konuşurdum. Sağolsun bana yardımcı oldu. 4 ayda GPON çektiler sağolsunlar.Bunu kabul etmek zor. Kaç kez dilekçe verdiğimi biliyorum. Sözleşme dahi imzaladığımı biliyorum. Vermiyorlar işlerine gelmeyince.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.