HepSorunHepSorun Hectopat Katılım 24 Haziran 2015 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2018 #1 Arkadaşlar 300 Mbps Wireless N Gigabit VDSL2 Router bulunmakta. Hızlı kurulum yapınca WAN ayarlarında ADSL kullanılmakta, VDSL bağlantısı devre dışı yazmaktadır. VDSL kurulumu nasıl yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ağustos 2018
Arkadaşlar 300 Mbps Wireless N Gigabit VDSL2 Router bulunmakta. Hızlı kurulum yapınca WAN ayarlarında ADSL kullanılmakta, VDSL bağlantısı devre dışı yazmaktadır. VDSL kurulumu nasıl yapabilirim?
Scorpions Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2014 Mesajlar 1.177 Makaleler 4 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2018 #2 İnternet sağlayıcını arayıp hattının VDSL'e geçirilmesini söyle. Tabii hattın destekliyor ise. Artı 0 Eksi
KS KS HepSorunHepSorun Hectopat Katılım 24 Haziran 2015 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2018 #3 şöyle ben yeni türknete geçtim modemim turktelekomun 2 sene önce bana verdiği modemi kullanıyorum. Scorpions dedi: İnternet sağlayıcını arayıp hattının VDSL'e geçirilmesini söyle. Tabii hattın destekliyor ise. Genişletmek için tıkla... vdsl paketim var Son düzenleme: 10 Ağustos 2018 Artı 0 Eksi
şöyle ben yeni türknete geçtim modemim turktelekomun 2 sene önce bana verdiği modemi kullanıyorum. Scorpions dedi: İnternet sağlayıcını arayıp hattının VDSL'e geçirilmesini söyle. Tabii hattın destekliyor ise. Genişletmek için tıkla... vdsl paketim var