VDSL'e geçiş süreci

Gideon

Megapat
Daha fazla  
1612694152653.png

Dün Türk Telekom ekipleri bazı şeyler yaptı ve beni VDSL kutuya aktardılar. Bugün Superonline'ı aradım ve bana maksimum 68 Mbps hız vereceklerini söylediler. 50 Mbps paketlik geçişe onay verdim ve VDSL'e geçiş sürecini başlattıklarını söylediler. 6 gün sürebilirmiş. Daha sonra baktım hat değerlerim böyle olmuş. Şu an 13 Mbps alabiliyorum. 6 gün sonra düzelir mi?

Hat değerlerinize bakılırsa 50 Mbps pakete geçişinizi sağlamışlar. Modemi resetleyip tekrar kurun. Ayrıca değerler gayet güzel. 100 Mbps rahatlıkla alınabilir bu değerlerle.

Ben de 1 ay önce VDSL geçmiştim. Kurulum 7 gün sürecek ve geçiş sürecinde internetiniz olmayabilir dendi fakat işlemleri pazar günü başlattığımda pazar akşamı geçişimi yapmışlardı. 6 gün süreceğini sanmıyorum.

Hat değerlerinize bakılırsa 50 Mbps pakete geçişinizi sağlamışlar. Modemi resetleyip tekrar kurun. Ayrıca değerler gayet güzel. 100 Mbps rahatlıkla alınabilir bu değerlerle.

Kullanıcı adı ve şifresini bilmiyorum ki. Nasıl kurulum yapabilirim?

192.168.1.1 sitesinden admin admin olarak yapılır. Müşteri temsilcisinden veya online işlemlerden kullanıcı adı ve şifrenizi talep edip kurulum yapın. VDSL'e geçmiş olacaksınız muhtemelen

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı