Samet Yetgin
Zeptopat
Daha fazla
Köyde oturuyorum ve internetim çok kötü. Sizce VDSL geçersem internetim daha iyi olur mu?
Son düzenleyen: Moderatör:
Köyde oturuyorum ve internetim çok kötü. Sizce VDSL geçersem internetim daha iyi olur mu?
Hali hazır da ne kullanıyorsun? ADSL bağlantıya sahipsen geçmen tabii faydalı olur, hele ki altyapın TurkNet ise tadından yenm.
Şu an ADSL var ve Türk Telekom kullanıyorum TurkNet'in altyapısı yok.
![]()
İnternet Altyapı Sorgulama - GÖKNET İLETİŞİM A.Ş.
goknet.com.tr
Sorgulama yapıp adres bilgilerinizi de gizleyip ekran görüntüsü atar mısınız?
Port doluluğuna göre alabileceğiniz hizmeti konuşabiliriz.
Şu an altyapı yok gözüküyor. Türk Telekom'u aradığınızda VDSL HİPERNET alabileceğiniz söyleniyor mu? TT VDSL altyapısı altından Netspeed, Comnet, Türknet, Milleni gibi firmalardan da hizmet alabiliyorsunuz arkadaşın demek istediği o.Pek anlamam bu işlerden ama bu görsel çıktı.
Şu an altyapı yok gözüküyor. Türk Telekom'u aradığınızda VDSL HiperNet alabileceğiniz söyleniyor mu? TT VDSL altyapısı altından Netspeed, Comnet, TurkNet, Milleni gibi firmalardan da hizmet alabiliyorsunuz arkadaşın demek istediği o.
Bazen kırsal bölgelerde TT altyapısı gözükmez. Bunun etkisi olabilir sonucun bu şekilde çıkmasında.
Modeminiz nedir halihazırda kullandığınız?VDSL altyapısının olduğunu söylediler sadece VDSL destekleyen bir modem almam gerekiyormuş.