VeBitcoin firması da kapandı

Son zamanlarda üst üste gelen kripto sallantılarından sonra, sallantılardan bir yenisi de bugün oldu.
VeBitcoin firması (Türk Firması), finansal olarak zor durumda olduklarını belirtip işlemleri kapattı. Birçok kullanıcı yine mağdur duruma düştü. Firmadan, üyelerin hesapalrında ki bakiyelerin ne olacağı konusunda net bir açıklama yapılmadı. Ancak iflasın eşiğinde olduğu söyleniyor. Tekrar bir dolandırılma mağduriyeti yaşamak istemiyor halk. Umarım gereği yapılır bu sefer erkenden. ( Kaynak: Habertürk, NTV )
Firmanın 24 saatlik işlem hacmi 60 Milyon Dolar olarak belirtildi.
 
Yurt dışında thodex gibi dolandıran borsa görmedim. Gittikçe popülerliği azalacak herhalde bizim ülkede zaten nerede çok bir yığın varsa orada bir sıkıntı oluyor.
 
Sokakta görsen adres sormayacağın tiplere sorgusuz sualsız paralarını emanet edip kaptıran bu millet akıllanmayacak ve yine birileri tokatlayacak, bu işin doğası bu uzatırsan yanağını şaplağı yersin. En basit algoritma bu işte.
 
Bir yatırım tavsiyesi olarak geliyor. Elde var = 0.

Demek istediğim şey şu, borsalar= kuyumcu, kripto paralar = altın. Şimdi senin mahallende bulunan kuyumcu dolandırıcılık yaptı diye tüm dünya altını yok mu sayacak. Bu yaşananlarda aynı artık aklı olan parasını büyük borsalara yatıracak, küçük borsalar(yani küçük esnaf) tek tek kapanacak.
 
Ülkece bu işe girip, yok mu bir Avrupa'yı dolandırmamız.

1619201575655.png


17 Nisan tarihinde thodex in vurgun yapacağını söyleyen bir Avrupa'lı. Yani adamlar bizimkiler dolandırılmadan 3-4 gün önce olaya uyanmış. Onları dolandırmaya giderken biz dolandırılmazsak iyi :D.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı