- Makaleler
- 1
Vector Linux'u en son 2007 yılında falan kullanmıştım sanırım.
Vector Linux'u en son 2007 yılında falan kullanmıştım sanırım.
@anarsi bilgisayar dizüstü mü? Wi-Fi kullanıyor musun?
Sırf 150 MB RAM kullanıyor diye önermeyin. Bodhi'nin Moksha ortamı kullanışlı değil. Gelen uygulamalar çok az. Debian LXDE de 150 civarı kullanıyor ve daha stabil. Bunu 2 hafta gibi deneyim ile konuşuyorum. Debian LXDE o RAM'i daha optimize ve stabil kullanıyor. 50 MB RAM kullanımı için çöp dağıtımları önermeyin.
Hocam günde 10 dağıtım kuran birisiyim en son Bodhi kurduktan sonra USB'm bozuldu. Fazla bile. Zaten dağıtımı deneyim etmek için 15 yıl kullanmaya gerek yok. Dağıtımın bize sunduğu çok az şey var. İçinde dandik bir tarayıcı, leafpad, ekran alıntısı aracı, gibi çok az araç bulunuyor.2 hafta deneyim? Benim Ubuntu ile yaklaşık 15 yıllık deneyimim var, 2 haftada karar verilmez bence.
Kurduktan sonra USB alana kadar Bodhi'de mahsur kaldım. Kullanışlılık devrelerim bozuldu. Sizi de anlıyorum hocam 50MB daha az RAM kullanıyor diye öneriyorsunuz ama stabilite ve tutarlılığı unutuyorsunuz.@Windows Master Bodhi'ye nefretinin sebebi USB'nin bozulması mı?
Debian kurulumunu tamamladım yapmam gereken bir şeyler var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.