Vega 56 alınır mı?

Makaleler
5
Daha fazla  
Arkadaşlar, ben yeni bir bilgisayar toplayacağım ama ekran kartı olarak GTX 1650 Super seçtim normal de ama Sahibinden'de 2. el Vega 56'lar satılıyor, 1600-1700 TL'ye. Acaba biraz daha bütçe artırıp Vega 56 almak mantıklı olur mu?
GTX 1650 Super'den güçlü mü Vega 56?

Hocam hiç riske girmeyin. Alın 1650 Super bakın keyfinize.

Kesinlikle alınır, eski bir kart olsa da OC potansiyeli yüksektir. 64 BIOS'u atar iseniz 2060S ile kafaya kafaya hatta daha iyi performans bile elde edebilirsiniz. 1650S, Vega 56 ile kapışabilecek bir kart değil. Birisi VW iken diğeri Porsche gibi düşünün.

Arkadaşlar, ben yeni bir bilgisayar toplayacağım ama ekran kartı olarak GTX 1650 Super seçtim normal de ama Sahibinden'de 2. el Vega 56'lar satılıyor, 1600-1700 TL'ye. Acaba biraz daha bütçe artırıp Vega 56 almak mantıklı olur mu?
GTX 1650 Super'den güçlü mü Vega 56?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Vega 56'nın rakibi 1660 Ti. Eğer kart temiz mining yapılmamış ve PSU nuz yetiyorsa neden olmasın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı