Vega 56 alınır mı?

Eşit falan bazı oyunlarda RTX önde, bazı oyunlarda da Vega önde.

OC mi? Güldürme beni :D. Yeni Bh'ler çok az ve ben bulamadım ama istersen bak :D. İzle ama videoyu RTX 5 FPS fark atıyor hem de normal 2060 olanı...
Senin dediğine göre bizde RTX'e OC yapalım o zaman?

[/QUOTE]
Eşitler oyundan oyuna göre 10FPS farkı oluyor başka bir şeyde yok hem 1700TL ye hangi kart 2060 performansı verecek ki bence bu konuda Vega 56 F/P (He 1700TL'ye 1080 veya RTX 2060 falan varsa tamam)

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim.
Eğer mining yapılmamış bir ekran kartı bulabilirsem alıcam.
Bir sorum daha olacak acaba bu kartlarda Wattman veya Driver problemleri var mı?
Bir de çok ısınıyorlar mı?

Eşitler oyundan oyuna göre 10FPS farkı oluyor başka bir şeyde yok hem 1700TL'ye hangi kart 2060 performansı verecek ki bence bu konuda Vega 56 F/P (he 1700TL'ye 1080 veya RTX 2060 falan varsa tamam)
[/QUOTE]
Birisi ikinci el birisi sıfır? İstersen git sıfır RTX'te bak o fiyatlara çok rahat bulursun...
Eğer mining yapılmamış bir ekran kartı bulabilirsem alacağım.
Bir sorum daha olacak acaba bu kartlarda WattMan veya Driver problemleri var mı?

Bence alma derim 2. el kartlar çok sıkıntılı hem de söz konusu AMD Radeon ise cidden uzak dur. Onun yerine bence 1660S al ya da bütçeyi zorla 2060 al.

Eşitler oyundan oyuna göre 10FPS farkı oluyor başka bir şeyde yok hem 1700TL'ye hangi kart 2060 performansı verecek ki bence bu konuda Vega 56 F/P (he 1700TL'ye 1080 veya RTX 2060 falan varsa tamam)

Birisi ikinci el birisi sıfır? İstersen git sıfır RTX'te bak o fiyatlara çok rahat bulursun...

İkinci el RTX 2060'lar 1700 1800'SE alalım fakat ben NVIDIA'nın ekran kartı yavaşlatmasından dolayı almam o ayrı. İkinci el de olsa 1700TL'ye yok eğer bulursan bir tane (ikinci el sıfır fark etmez) bakalım.

İkinci el RTX 2060'lar 1700 1800'SE alalım fakat ben NVIDIA'nın ekran kartı yavaşlatmasından dolayı almam o ayrı. İkinci el de olsa 1700TL'ye yok eğer bulursan bir tane (ikinci el sıfır fark etmez) bakalım.

Yavaşlatma derken? Nerede yavaşlatmış?

Bence alma derim 2. el kartlar çok sıkıntılı hem de söz konusu AMD Radeon ise cidden uzak dur. Onun yerine bence 1660S al ya da bütçeyi zorla 2060 al.
[/QUOTE]
Eğer mining yapılmamış bir ekran kartı bulabilirsem alıcam.
Bir sorum daha olacak acaba bu kartlarda Wattman veya Driver problemleri var mı?
Bence al git adamın evine veya nereyeyse artık test et orada bir sıkıntı yoksa al zaten tdp değeri yüksek ısınmaz diye düşünüyorum.
Yavaşlatma derken? Nerede yavaşlatmış?
bilmiyorsun sen galiba örnekleri var 2016 daki GTX 1080 ve 2020 deki GTX 1080 performansı arasında 15FPS gibi bir fark vardı yanlış hatırlamıyorsam

Bak @Recep Baltaş abinin açıklaması da şu:

Hayır yavaşlatmıyor. Yavaşlatıyor diyen bilgisayardan anlamıyordur. Bir deli bir kuyuya taş atar, bin akıllı çıkaramaz misali şimdi millet sürücü güncellemeyi durdurur...

Yahu bir sürücüde bir hata olur, birkaç FPS düşer. Bir sonraki sürümde çözülür. FPS artınca neden hiç NVIDIA kartları hızlandırıyor mu konusu görmüyorum? Ya da bir kere yeni sürücü ile FPS artmış konusu görsem? Ki her sürücü ile belli bir oranda artıyor.

sürücü yükleme seçimi sizin elinizde. Yavaşlattığını düşünenler güncellemez olur biter. Komplo teoriniz böylece çöp olur.
Yanlış yorumlarınızdan ötürü sizi raporlayacağım. Umarım bilgiye ulaşmanın bu kadar kolay olduğu bir devirde doğru bilgilere ulaşıp ona göre yorum yaparsınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Vega 56'nın rakibi 1660 Ti. Eğer kart temiz mining yapılmamış ve PSU nuz yetiyorsa neden olmasın.

Bence 2060 ama siz bilirsiniz. 😉

Arkadaşlar, ben yeni bir bilgisayar toplayacağım ama ekran kartı olarak GTX 1650 Super seçtim normal de ama Sahibinden'de 2. el Vega 56'lar satılıyor, 1600-1700 TL'ye. Acaba biraz daha bütçe artırıp Vega 56 almak mantıklı olur mu?
GTX 1650 Super'den güçlü mü Vega 56?

Bence bir 10 FPS için 30 40 TL daha fazla elektrik faturası ödemeye değmez. 1650 Super, süperdir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı