Vega 56 Undervolt ve Overclock Sonuçları

@Cakir24Vega 64 BIOS'u attım buna ben.
İlk görsellere bakıyorumda Vega 64 bios'uyla çok daha iyi performans vermesi lazımken nerdeyse aynı performansı vermiş, ilginç.
Bende de Vega 56 var ama tek bios olduğundan Vega 64 bios flashlamaktan çekiniyorum. Termal konusunda oyun ve benchmarklarda en fazla 65 derece civarı geziyor.
Ben de undervolt+overclock yaptım, 3d mark dx11 testinde en fazla 19716 puan aldım. 250W güç çekiyordu.
Sizin sonuçlarınız nedir? Merak ettim
  • Stok Ayarlar, Vega 64 VBIOS ile
  • Maksimum güç: 220W
Eki Görüntüle 516968
QUOTE]
Ayrıca burada Vega 64 yazması lazım değil mi Vega64 VBIOS flashlandıysa?

Son düzenleme:
İlk görsellere bakıyorumda Vega 64 BIOS'uyla çok daha iyi performans vermesi lazımken neredeyse aynı performansı vermiş, ilginç.
Bende de Vega 56 var ama tek BIOS olduğundan Vega 64 BIOS flashlamaktan çekiniyorum. Termal konusunda oyun ve Benchmark'larda en fazla 65 derece civarı geziyor.
Ben de undervolt+overclock yaptım, 3D mark DX11 testinde en fazla 19716 puan aldım. 250W güç çekiyordu.
Sizin sonuçlarınız nedir? Merak ettim.

3D mark testine sokamadım İnternet cok yavastı şu an indirip sokayıp sonucu paylaşırım.

Hynix değilse V64 BIOS atılabilir, ardından PPT ile registry modlayıp kullanabilirsin. Hynix ise BIOS atamazsın, uyumlu herhangi bir VBIOS yok çünkü. Yine PPT ile daha düşük değerlerde kullanabilirsin.

Hynix değilse V64 BIOS atılabilir, ardından PPT ile registry modlayıp kullanabilirsin. Hynix ise BIOS atamazsın, uyumlu herhangi bir VBIOS yok çünkü. Yine PPT ile daha düşük değerlerde kullanabilirsin.
Ptt nedir nasil yapilir
Birde böyle bir video var
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Reis ben yine ayarları sabitleyemiyorum mesela test yapıyorum 3 D mark Pro ile bir de superposition bencmarkda ama olmuyor ek olarak eskiden 965 voltajlarda hata vermeden test bitirebilyordum simdi 995 altı direk hata veriyor sebebi ne olabilir?

@Cakir24 Güncel ayarların nedir? Frekans yüksek gelmiş olabilir, düşürmeyi dene. Şu yöntemle sıfırlanan değerlerini sabitleyebilirsin ancak stabil değerlerle uğraşmanı tavsiye ederim.

Vega 56 air boost modeline tweaker yapilabilirmi

@Cakir24 Güncel ayarların nedir? Frekans yüksek gelmiş olabilir, düşürmeyi dene. Şu yöntemle sıfırlanan değerlerini sabitleyebilirsin ancak stabil değerlerle uğraşmanı tavsiye ederim.
Reis videoya bise demedin

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı