Veganet iletişim'e bilgisayar toplattırma

iCommen

Kilopat
Arkadaşlar, kasamın kablolaması hoşuma gitmediği için profosyonel birine kurdutmak istiyorum.

Armut uygulumasında teklif almak için başvurdum, veganet iletişim diye bir yer mesaj attı.

51 müşterisi var hepsinden olumlu yorum almış, elden teslim alıp eve kadar getiriyorlarmış.

İstanbul Ataşehir de, burayı kullanan biri var mı? Veya dolandırıcı falan olabilirler mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yahu neden güvenmesin.51 yorum hiçbir işe yaramaz ne demek.Gayet de güvenebilirsiniz hocam fiyatı makulse yaptırın.Herkes kendi yepamayabilir.

Kusura bakmayın da ben işlemi sizin önünüzde yapamam diyen birine ben de olsam güvenmem. Bence de güvenmeyin.

Bakın başka bir yere yaptırmayın, uğraşın siz yapın demiyorum. İşlemi o ya da bu bahaneyle sizin önünüzde yapmam diyen birine güvenmeyin diyorum.

Yok öyle dünya güvenmeyin.
Sanırım yaptırmıycam.
Yahu neden güvenmesin.51 yorum hiçbir işe yaramaz ne demek.Gayet de güvenebilirsiniz hocam fiyatı makulse yaptırın.Herkes kendi yepamayabilir.
Hocam ilk kez kullanıcam o yüzden sorun yaşar mıyım bilemiyorum.

Kusura bakmayın da ben işlemi sizin önünüzde yapamam diyen birine ben de olsam güvenmem. Bence de güvenmeyin.

Bakın başka bir yere yaptırmayın, uğraşın siz yapın demiyorum. İşlemi o ya da bu bahaneyle sizin önünüzde yapmam diyen birine güvenmeyin diyorum.

Evet düşünceniz mantıklı

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı