Vegas Pro 18 nasıl efektler kurulur ve kullanılır?

O tarz efektler için Plug-İn'ler kurmalısınız, onları kurunca istediğiniz tarzda efektler "Effects" bölumüne eklenir.

Benim bildiğim adam akıllı sadece Sapphire Plug-İn'i var, o da ücretli. Hem ücretsiz hem düzgün bir Plug-İn bulabilir misiniz bilmiyorum.

Kullanmak ise çok basit, klasik bir geçiş efektinden farkı yok.

İki medyayı iç içe sok, kesişen bölüme efekti sürükle ve bu kadar. İnce ayarlar da 2-3 barı azaltıp arttırnaktan ibaret.

O tarz efektler için plug-in'ler kurmalısınız, onları kurunca istediğiniz tarzda efektler "effects" bölumüne eklenir.

Benim bildiğim adam akıllı sadece Sapphire plug-in'i var, o da ücretli. Hem ücretsiz hem düzgün bir plug-in bulabilir misiniz bilmiyorum.

İki medyayı iç içe sok, kesişen bölüme efekti sürükle ve bu kadar. İnce ayarlar da 2-3 barı azaltıp arttırmaktan ibaret.

Teşekkür ederim :)
O tarz efektler için plug-in'ler kurmalısınız, onları kurunca istediğiniz tarzda efektler "effects" bölumüne eklenir.

Benim bildiğim adam akıllı sadece Sapphire plug-in'i var, o da ücretli. Hem ücretsiz hem düzgün bir plug-in bulabilir misiniz bilmiyorum.

İki medyayı iç içe sok, kesişen bölüme efekti sürükle ve bu kadar. İnce ayarlar da 2-3 barı azaltıp arttırnaktan ibaret.

Bir sorum daha olacak. Plug-inleri nasıl indirilir/kurulur acaba?

Teşekkür ederim :)

Bir sorum daha olacak. Plug-inleri nasıl indirilir/kurulur acaba?
İngilizce olarak google a aratıp bulabilirsin. NewBlueFX for sony vegas, Boris Continuum Complete (BCC) for sony vegas, sapphire fx for sony vegas... gibisinden Kurulumlarıda setup tarzı oluyor zaten

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı