Eğer hatalı yüklediyseniz gelmez.
hocam ben anlamıyorum atıyorum isoyu ventoyun dosyasına ama neden olmuyor
hocam ben anlamıyorum atıyorum isoyu ventoyun dosyasına ama neden olmuyor
hocam ben bu işlerden hiç anlamam size fotoğrafları attım zaten hatalı yapmış mıyım onu da bilmiyorum siz söyleseniz öyle yapsamEğer hatalı yüklediyseniz gelmez.
hocam inanın bende hiç anlamıyorum linuxtan rona adlı bir hoca vardı ona da ulaşamıyorum onu etiketledim ama çevrimiçi değil o anlar ama ben anlamıyorumHocam Linux'ta UEFI diye biçimlendirmek çalışır mı?(bunu bilmiyorum.)Linuxta bibilene danışın
Ventoy'u indirdim ve içine Windows 10 ISO dosyası attım ve şu an BIOS'a girip boot atacağım ama Windows'u doğru atmış mıyım içine tıkladığım zaman metin düzenleme çıkıyor ne yapmalıyım?
hocam ben linux yazanı indirdim fotosu da burdaHocam video rehberlere bakmanızı tavsiye etmiştim. Anlaşılan bakmamışsınız. Öncelikle açın bir Ventoy Linux kurulumu izleyin. Windows için olan Ventoy sürümünü indirmişsiniz. Onun Linux'ta çalışmasını beklemeyin bir kere.
hocam siz bana o rehber videosunu atın ben bulamıyorum bulsam bile yanlış buluyorum size güveniyorum hocam siz anlıyorsunuz bu işlerdenHocam video rehberlere bakmanızı tavsiye etmiştim. Anlaşılan bakmamışsınız. Öncelikle açın bir Ventoy Linux kurulumu izleyin. Windows için olan Ventoy sürümünü indirmişsiniz. Onun Linux'ta çalışmasını beklemeyin bir kere.
Hocam ben Linux yazanı indirdim fotosu da burada
Hocam siz bana o rehber videosunu atın ben bulamıyorum bulsam bile yanlış buluyorum size güveniyorum hocam siz anlıyorsunuz bu işlerden
VentoyGUI.x86_64 isimli dosyaya çift tıklayın. Şifre girmeniz gereken bir ekran gelebilir, oraya şifrenizi gireceksiniz. Ardından Ventoy açıldığında USB belleğinizi seçip bana bir ekran görüntüsü atın.tamam hocam deneyip atıyorumBu linke tıklayıp tekrar indirin hocam. Ardından dosyayı klasöre ayıklayıpVentoyGUI.x86_64isimli dosyaya çift tıklayın. Şifre girmeniz gereken bir ekran gelebilir, oraya şifrenizi gireceksiniz. Ardından Ventoy açıldığında USB belleğinizi seçip bana bir ekran görüntüsü atın.
hocam nasıl ayıklıycam?Bu linke tıklayıp tekrar indirin hocam. Ardından dosyayı klasöre ayıklayıpVentoyGUI.x86_64isimli dosyaya çift tıklayın. Şifre girmeniz gereken bir ekran gelebilir, oraya şifrenizi gireceksiniz. Ardından Ventoy açıldığında USB belleğinizi seçip bana bir ekran görüntüsü atın.
Tamam hocam deneyip atıyorum
Hocam nasıl ayıklıycam?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.