Sistem özelliklerin nedir? Oyun esnasında sunucu kalabalık oluyor ve oyunun optimizasyonu kötü biraz.Ben Verdun'da 15 20 FPS alıyorum. Lütfen biriniz ayarlarını atabilir mi?
Sistem özelliklerin nedir? Oyun esnasında sunucu kalabalık oluyor ve oyunun optimizasyonu kötü biraz.
peki düşük sistemli oyun öneririmisin ücretsiz bu arada cs oynanırmı 52 gb yerim var.U bazlı bir laptop işlemcisinde Verdun'da yüksek FPS alacağını sanmıyorum. Oyunun sistem gereksinimleri düşük gibi gözükse de dediğim gibi optimizasyonu kötü. Grafikleri en düşüğe alsak yük işlemciye binecek ama laptoplarda U bazlı işlemciler oyun odaklı olmadığı için yine iyi performans alamazsın. Grafikleri yükseltsen harici ekran kartı olmadığı için yine iyi performans alamazsın. İşlemcin oyun için pek uygun değil, oyunun optimizasyonunun da bozuk olması Verdun'da sana iyice sorun çıkarıyor.
tşk.CS oynanır ama kaç FPS verir tam bilmiyorum. Düşük sistemli oyun şuan aklımda yok eve geçiyorum biraz sonra yazayım bakıp.
Başka olmazmı?World of Tanks Blitz'e bakabilirsin bir de.
Bir çok düşük sistem gereksinimli ücretsiz online oyun var ne seversin bilmiyorum. İstersen farklı bir konu aç oyun tavsiyesi için.Başka olmazmı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.