Eyüp B geometri kampı zor mu?

Kitap çözmekle alakalı değil Eyüp hocanın programı uygun. Tek part olduğu için bir haftada maksimum 5 saat konu anlatımı+soru bankasıma göre düzenlemiş hoca. Üçgenler bitince orijinal de çözmeyi düşünüyorum.

Hocam haklısınız da adı üstünde temel atma hızlı bitmesinin anlamı yok ki. Üstelik ilaç da çözeceğimi düşünürsek hocanın dediği gibi 1 ay normal gibi.
Haftada 5 saat konu ile nasıl 5 ay sürüyor anlayamadım gerçekten.
Hocanın ayt playlisti bile 75 saat diye biliyorum ona 5 saat çalışsanız ayt bile 15 haftada bitiyor.

Haftada 5 saat konu ile nasıl 5 ay sürüyor anlayamadım gerçekten.
Hocam adı üstünde konu anlatımı. Yaz, çiz, durdur, çözmeyi dene derken 10 saat'i buluyor. Üstelik soru bankası da var ve diğer dersleri de çalışmam gerekiyor. Siz temeliniz var galiba hızlı bitirmişsiniz.

Hocam adı üstünde konu anlatımı. Yaz, çiz, durdur, çözmeyi dene derken 10 saat'i buluyor. Üstelik soru bankası da var ve diğer dersleri de çalışmam gerekiyor. Siz temeliniz var galiba hızlı bitirmişsiniz.

Dosya Ekleri

• Eyüp B Geometri Video Ders Kitabı Haftalık Çalışm__240723_174037 (1).pdf
    53,8 KB · Görüntüleme: 8
Hocam adı üstünde konu anlatımı. Yaz, çiz, durdur, çözmeyi dene derken 10 Saat'i buluyor. Üstelik soru bankası da var ve diğer dersleri de çalışmam gerekiyor. Siz temeliniz var galiba hızlı bitirmişsiniz.

Okula mi gidiyorsunuz yoksa serbest misiniz bilmiyorum ama Eyüp hocanın dediği haftada 5 saat az bir süre.

Her gün 2 saat geometri çalışsanız haftada 14 saat yapıyor.

Ve 2 saat geometri için hiçbir şey yani.

Okula mi gidiyorsunuz yoksa serbest misiniz bilmiyorum ama Eyüp hocanın dediği haftada 5 saat az bir süre.

Her gün 2 saat geometri çalışsanız haftada 14 saat yapıyor.

Ve 2 saat geometri için hiçbir şey yani.

Evet okula gidiyorum ve yani kamp videosunu izledim geometri hemen nete dönüştürülecek bir şey değil, zamana yayılmalı diye Eyüp hoca öneriyor ben de onun fikrini söyledim ekstra benlik bir durum yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı