Vergisiz alınabilecek telefonlar

Bence mantıklı olmuş.Haberin kaynağı belli değil ama öğrencilerimizin çoğu hava için iphone almakta.Bence sadece laptoplarda olmalı.Amaç öğrenciye destek millet abisini ablasını kullanıp vergi kaçakçılığı yapıyor.

Ayrıca sadece belirli bir fiyat aralığındaki telefon veya bilgisayar modellerini kapsaması beklenirken, sadeceön lisans ve lisans bölümlerinde eğitim alan örgün eğitim öğrencileri faydalanacak, açıköğretim okuyan öğrenciler kapsam dışı kalacak.
(Sözcü)
Tamam da bu şartlar Resmi Gazete'de yayınlanmadı. Şuan için söylentiden ibaretler.

Tamam da bu şartlar Resmi Gazete'de yayınlanmadı. Şuan için söylentiden ibaretler.
Keşke anlasalar bunu, işte Türkiye'deki insanların özeti maalesef bu. Her şeyde aceleci ve sabırsızlar, her gördüklerine inanıyorlar. Daha ortada bir şey dahi yokken liste yayınlıyorlar, bu yüzden bir 100 yıl daha geçse de bir şey değişmeyecek.

Keşke anlasalar bunu, işte Türkiye'deki insanların özeti maalesef bu. Her şeyde aceleci ve sabırsızlar, her gördüklerine inanıyorlar. Daha ortada bir şey dahi yokken liste yayınlıyorlar, bu yüzden bir 100 yıl daha geçse de bir şey değişmeyecek.
Masa üstündeki detaylar bunlar. iPhone falan vergisiz yapacaklarını beklemeyin. Ki buradakilerin çoğu kötü değil. A70 ve Redmi Note 10 güzel telefonlar. En az 5 yıl kullanılır.

Bu gazete basılıp satılan bir gazete.
Basılıp satılan bir gazetenin haber kaynağı Haber Merkezi diye bir site şaka gibi :D
Masa üstündeki detaylar bunlar. iPhone falan vergisiz yapacaklarını beklemeyin. Ki buradakilerin çoğu kötü değil. A70 ve Redmi Note 10 güzel telefonlar. En az 5 yıl kullanılır.
Sanırım biraz anlamakta güçlük çekiyorsunuz siz, ben iPhone vergisiz verilecek diye bir iddiada mı bulundum?

Siz inanmak istediğinize inan ancak resmi bir kaynak olmadan böyle saçma şeylere inanmayın derim.

Bu tarz olaylarda iktidara yakın gazeteler veya haber siteleri böyle haberleri vermeye başlayıp milletin nabzını veya bunlara uygun ortam hazırlamaya çalışır. Burda ise bu haber olmasaydı adını dahi bilmediğimiz bir gazete böyle bir haberi ortaya attı. Kısıtlamaların olacağını tahmin ediyorduk lakin bu kısıtlamaları bu gazetenin söylemesi tuhaf...

Basılıp satılan bir gazetenin haber kaynağı Haber Merkezi diye bir site şaka gibi :D

Sanırım biraz anlamakta güçlük çekiyorsunuz siz, ben iPhone vergisiz verilecek diye bir iddiada mı bulundum?

Siz inanmak istediğinize inan ancak resmi bir kaynak olmadan böyle saçma şeylere inanmayın derim.
Ben kesin diye birşey demedim. Kağıt üzerindeki detaylar bunlar ve yüksek ihtimal bu şekilde olacak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı