1 hafta içerisinde alabilirim. Umarım etkinlik sonrası Apple zam yapmaz.Söylediğim gibi hocam şuanda dolar uçtuğundan daha zamlar yansımadı. O yüzden ne alacaksanız alın. 1000 TL indirim gelecekse 2 bin zam gelir.
1 hafta içerisinde alabilirim. Umarım etkinlik sonrası Apple zam yapmaz.Söylediğim gibi hocam şuanda dolar uçtuğundan daha zamlar yansımadı. O yüzden ne alacaksanız alın. 1000 TL indirim gelecekse 2 bin zam gelir.
Geçmiş olsun hocam.Umarım vattleri gerçekleşir. İndirim olduğu gibi Macbook Pro alacağım.
Şansımız yok. Para bankadaydı, haftaya vadesinin süresi bitiyordu. O şekilde alacaktım.Geçmiş olsun hocam.
Zam yaptılar bile malesef. Eğer paranız yeticekse vade bittiği gibi alın derim. Daha da zam yemeden. Geçmiş olsun.Şansımız yok. Para bankada haftaya vadenin süresi bitiyordu. O şekilde alacaktım.
Öyle yapacağım. Umarım PT Bilişim fiyatları biraz daha makul olur.Zam yaptılar bile malesef. Eğer paranız yeticekse vade bittiği gibi alın derim. Daha da zam yemeden. Geçmiş olsun.
Koyar elbette. Az para değil.Öyle yapacağım. Umarım PT Bilişim fiyatları biraz daha makul olur.
Yaklaşık 32K çekeceğim.
13" Macbook Air 35K vermek insana koyuyor.
Ben 11'e almıştım Air'iKoyar elbette. Az para değil.
O zaman o kadar para yoktuBen 11'e almıştım Air'i2020 iyidi ya.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.