Vergisiz telefon alma uygulamada aktif oldu

Cihazda kullanılan hattın senin adına olması lazım yine alışverirşi de kendine ait bir hesaptan yada karttan yapman lazım diye biliyorum.
Kullanılan hattın size ait olması mantıklı ama kendisine ait bir karttan ödeme kısmı mantıksız geldi bana, öyle bir şey yapacaklarını sanmıyorum. Bu yaş grubunun büyük bir kısmı ailesinden birisine ait kredi kartı kullanıyor vs. vs.

Kullanılan hattın size ait olması mantıklı ama kendisine ait bir karttan ödeme kısmı mantıksız geldi bana, öyle bir şey yapacaklarını sanmıyorum. Bu yaş grubunun büyük bir kısmı ailesinden birisine ait kredi kartı kullanıyor vs. vs.

Sadece hat şartı var kart ile alakası yok

Telefonu başkasına vermemi nasıl önlüyorlar? Mesela alıp babama versem.

Telefonda kullanacağınız hat sizin üzerinizde olmak zorunda aksi taktirde ödemeyi yapmıyorlar. Eğer telefona sizin hattınızdan başka bir hat takıldığı tespit edilirse, verdikleri parayı faizle geri ödüyorsunuz.
Ancak Tablet ve PC'de durum böyle değil isterseniz satabilirsiniz. Ama zaten Tablet/Bilgisayar da indirim az olduğu için mantıksız olur.

Sadece hat şartı var kart ile alakası yok
azsda.png

Para ödemesi için sadece iban sana ait olması lazım diyor galiba.

Hocam ben şimdi Vatan'a gittim mağazadan 9500TL altında bir cihaz aldım. Faturasını ilgili yere yükledim diyelim aktif oluyor mu? Benim anladığım bu.
Evet hocam aynen bu şekilde. Ayriyeten İnternetten de alabilirsiniz, mağaza zorunlu değil.

Hocam mesajımı varsayalım olarak yazdım daha satın almadım kesinleşmediği için. Aklımda A24 var.
Bir tane sitede Galaxy A34'ü 8900'e satıyorlardı. Eğer zam gelmez ise alınacak en mantıklı model o.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı