Vergisiz telefon başvurusu

tabletfurky

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar 5 gün önce telefon A24 ve gsbbiz üzerinden başvuru yapmaya çalıştım. YouTube üzerinde kanalların verdiği link üzerinden başvuru sayfasını zar zor açtım çünkü link olarak girmezsek başvuru sayfası gelmiyordu önüme her neyse bugün de kontrol ettim başvurularım listesinde başvurum gözükmüyor denemek içinde başvuru yapayım dedim başvuru şartlarınıda karşılamıyorsunuz diyor halbuki 4. sınıf öğretmenlik öğrencisiyim yani şartları karşılıyorum. Nasıl bu kadar beceriksiz olabiliyorlar aklım almıyor. Bu kadar mı yeteneksizler bir siteyi düzgün yapamıyorlar ne yapacağımı şaşırdım.

Tek şart üniversite okumak değil. Bir tanesine takıldınız belki..
Yok hayır tüm şartları karşılıyorum zaten şartlar belli yaş 26'dan küçük olacak ve ön lisans, lisans okuman yeterli şartlarda. Gerisini ürünü alarak halletmen lazım sistem bozuk yani benlik problem yok.

Merhaba arkadaşlar vergisiz telefon alcam da hat babamın adına ayrıyeten kendi adıma yeni hat alsam ikisinide kullanabilir miyim telefonda hem kendi adıma olan hem de babamın adına olanı taksam sorunsuz kullanılır mı

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı