Vergisiz telefon gerçek oldu

Nasıl alınacak bu üniversite öğrencisiysen mağazaya mı gidip alman gerekiyor belgeni gösterip bilen var mı? Tam anlamıyla internet üzerinden alınabiliyor mu?

Anlaşmalı yerlerden aldırırlar muhtemelen. Yüksek fiyatlı ürünü 9500 göstermesine izin vermezler kimsenin.

İlk başta keriz gibi İphone alırım sandım. Sonra baktım sadece Türkiye'de üretilen telefonlar için geçerliymiş bari A52 alırım dedim. Şimdi de 9.5k sınır var diyor. Yakında sadece Reeder için geçerli olur bu kesin.

Nasıl alınacak bu üniversite öğrencisiysen mağazaya mı gidip alman gerekiyor belgeni gösterip bilen var mı? Tam anlamıyla internet üzerinden alınabiliyor mu?
Piyasa fiyatı demişler haberde. Faturadan falan bahsetmemişler, detaylar yakında belli olur.
Cari açık çok fazlayken ve döviz kıtlığı varken zaten çok bir şey beklemedim ben, yine de olumlu karşılıyorum. Sonuçta devlet lüks telefon ve lüks bilgisayar ihtiyacını karşılamak zorunda değil, hele de ekonomi ve vergiler bu haldeyken.

Telefon ihtiyacı karşılamasın. Telefon fiyatı kadar vergi almasa yeterli zaten. Sürekli vergi arttırıp sonra da indirim yaptık demeleri üzücü. Resmen insanlarla dalga geçiyorlar.

Birçok kişi oyun da oynamak istiyor, herkesin hakkıdır elin amerikalısından ne farkımız var? O insan biz uzaylı mıyız? Batsın böyle dünya. Batsın böyle adalet.

Ona bakarsan kendi ülkemizde kendi plajımıza tek kişi için yüzlerce para ödemek de biz zorunda değiliz. Ama yapacak bir şey olmuyor her şeyin karşılığını fazlasını alıyorlar.

Kimse devletten bedava bilgisayar ve telefon dağıtmasını istemedi sadece alınan vergilerin daha makul seviyelere çekilmesi gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…