Ama problem şu ki bir yandan kurdum diye hatırlıyorum bir yandanda değil o yüzden format atmak istedim. Fakat boş yere uğraşmakta istemediğim içinde problem.Hocam ben sizin yerinize olsam verilerimi dediğim gibi bir yere depolardım ayarları vs SS alırdım sonra tertemiz Windows kurardım öyle uygulamalarımı falan baştan kurardım sürücüleri falan en azından içim rahat ederdi KMS yerine 30TL'lik key alsaydınız keşke bu arada internet hızınız eğer yüksekse bence dediğimi yapın çünkü yüklemek pek uzun sürmeyecektir ama benim eski internetim gibi 12Mbps gibi bir hızsa uğraştırırdı ben olsam yine de yapardim tertemiz kurulum.
Ama problem şu ki bir yandan kurdum diye hatırlıyorum bir yandanda değil o yüzden format atmak istedim. Fakat boş yere uğraşmakta istemediğim içinde problem.
Bununla ilgili ayrıca konu açacağım.
Ama teşekkürler.
Bir ara yanlış hatırlamıyorsam eski bilgisayarıda windows 10 çok buglandı diye yapmıştım.Hocam kayıt defteri tazelemek ister miydiniz Windows'un üstüne Windows kurmayı biliyorsanız. Hiçbirşeyinizi kaybetmezsiniz ve tertemiz Windows yüklenmiş olur uygulamalar masaüstü her şey aynı kalır.
Bir ara yanlış hatırlamıyorsam eski bilgisayarıda Windows 10 çok buglandı diye yapmıştım.
Windows 11.Şu anda Windows 10 ise yapmanızı tavsiye ederim ben öyle yapıyorum arada bir çünkü Windows'u çok kurcalayan biriyim.
Haa, yok.Hayır kurmak için değil, kalıntısı vs. varmıdır?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.