Veri tabanı programlamak için kurs veya kaynak önerisi

• Konuyu başlatan 330856
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 1.067

330856

Hectopat
Makaleler
1
Sıfır'dan başlayan birine neler öneririsiniz? C# öğreniyorum şu anda, C#'ta veritabanının önemli bir yeri var. Bu yüzden sıfırdan başlamak istiyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

SQL için bu kursu öneririm. Ben buradan bakıyorum size de önerebilirim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

SQL için bu kursu öneririm. Ben buradan bakıyorum size de önerebilirim.

SQL'i tamamen öğrenmek ne kadar sürer hocam? Sadece bu kurs yeterli midir?

SQL'i tamamen öğrenmek ne kadar sürer hocam? Sadece bu kurs yeterli midir?

Hocam bu kurs ile SQL programlamayı öğrenirsiniz. Tüm komutları gösteriyor mu bilmiyorum ben de daha bitirmedim ancak bu listeyi bitirdikten sonra video izlemeye gerek kalmadan W3schools gibi sitelerden yararlanarak ihtiyacınız olan komutları öğrenip halledebilirsiniz. Yani kurs bittikten sonra mantığı tamamen kavramış olursunuz. Ne kadar süreceği size bağlı ancak pratiği bırakmamak gerek ki bunu biliyorsunuzdur. Bol pratik ile 1 2 aya normal şekilde programlayabilirsiniz. İleri seviyelere zaten tecrübe ile geleceksiniz.

Hocam bu kurs ile SQL programlamayı öğrenirsiniz. Tüm komutları gösteriyor mu bilmiyorum ben de daha bitirmedim ancak bu listeyi bitirdikten sonra video izlemeye gerek kalmadan W3schools gibi sitelerden yararlanarak ihtiyacınız olan komutları öğrenip halledebilirsiniz. Yani kurs bittikten sonra mantığı tamamen kavramış olursunuz. Ne kadar süreceği size bağlı ancak pratiği bırakmamak gerek ki bunu biliyorsunuzdur. Bol pratik ile 1 2 aya normal şekilde programlayabilirsiniz. İleri seviyelere zaten tecrübe ile geleceksiniz.
Anladım hocam, Sağ olun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı