Verilen cezalar hakkında sorularım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
3
Yaklaşık 1 saat önce ve 1 gün önce yediğim cezalar hakkında konuşmak istiyorum. Birnevi itiraz olacak. Direkt konuya geçiyorum.

1. ceza: Dün verilen, "Yasal Olmayan Hileye Teşvik" adlı ceza:

İlk önce bu cezayı yedikten sonra yaptığım ilk iş, rapor atıp nedenini sormaktı. Sosyal kurallarında böyle bir şey yoktu. Moderatörlere aynen şöyle bir mesaj yazdım. "Sosyal kurallarında bulunmayan ve yasal olan bir cezayı neden kafanıza göre verdiniz ?". Sorum buydu, aldığım yanıt ise "Yaptığınız YASAL bir şey değil.".

Sormak istiyorum, bana hilenin Anayasa'da "YASAL" olmadığına dair bir madde içerdiğini gösterir misiniz ? Bana Sosyal kurallarında "Yasal Olmayan Hileye Teşvik" adlı bir ceza olduğunu gösterebilir misiniz ? Gösteremezsiniz çünkü yok, tamamen kafadan sallamayla verilen bir ceza.

Tamam diyelim ki ben suçluyum, "YASAL" olmayan hileye teşvik ettim. Peki siz neden bunun yapılacağını bile bile bir konuyu onaylıyorsunuz ? "Hile kullandıktan sonra pişman oldunuz mu ?" diye bir konuyu niye açıyorsunuz ? Siz de biliyorsunuz ki, bu konuda hileler övülecek ve gömülecek. İnsanlar birbirlerine hakaret edecek, niye açıyorsunuz böyle bir konuyu ?

İkinci itirazıma geçiyorum şimdi.

2. ceza: 1 saat önce verilen "Korsan oyuna teşvik."

Tekrardan soruyorum size. Steam versiyonu sıkıntılı olan bir oyun başkalarında sıkıntı yaratıyorsa ve biz "Steam versiyonu sıkıntılı, crack kullanmanızı öneririm." dediğimiz zaman neden ceza yiyoruz ?

Sürekli crash verme, oyundan atma, oyunun açılmaması gibi bir sıkıntısı olan oyun niye crack olarak oynanmasın ? Keza GTA:SA'da bu şekilde bir oyun, GTA:SA'da sıkıntılı.

Tamam o halde, ben suçluyum. Korsan teşvik ettim. Peki Recep Baltaş "KORSAN" indirme teşvik ettiği zaman neden ceza almadı ? Recep Baltaş'ın ayrıcalığı nedir bu forumda, kendisi de bir yazar değil mi burada ? Kendisi tamamen haklı bir şekilde sıkıntılı olan PES 13 için korsan önermiş. Aynısını bugün ben de Bully oyunu için yaptım. Ben neden ceza yedim Recep Baltaş yemezken ?

Böylesine baştan savma, kurallarda bile geçmeyen cezalar veyahut ayrıcalıklar yapılırken; neden bunlara önlem almıyorsunuz Technopat yetkilileri olarak ? Sizlerden bir açıklama bekliyorum.

Kanıt isteyebilirsiniz, tabi atayım buyurun. Ha bu arada, Bully'nin sorunlu oyun olduğuna dair internete yazarsanız bir sürü makale göreceksiniz.

312312321.png

Son düzenleme:
Sosyal kurallarında olmaması bir şey değiştirmez. Nasıl ki hırsızlığı övmek yanlış ise ve kurallarda yoksa, aynı şekilde Online oyunda hile yapmayı övmek yanlış.

Bu konuda hileler övülecek ve gömülecek.
Gömülmesi gereken bir şeyi överseniz uyarı alırsınız. Aynısı korsanı övmek için de geçerli.

Diğer uyarı ise; "Steam versiyonu sıkıntılı, crack kullanmanızı öneririm" yazmışsınız. Direkt olarak korsana teşvik. Cezanın ismi de korsana teşvik. Konuya ilişkin çözüm sunmak yerine direkt olarak "crack kullanmanızı öneririm" diyemezsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı