Veriler nasıl saklammalı?

Katılım
26 Nisan 2020
Mesajlar
7.065
Makaleler
45
Çözümler
9
6-7 GB verim var. Bulut mu, sabit disk mi, USB mi, taşınabilir disk mi, SD kart mı şeklinde uzuyor gidiyor. Bilgisayarı ortak kullanıyoruz. O yüzden sabit diski eledim. Bulutlar paragöz oldu artık. Taşınabilir disk, USB bellek ve SD kart kalıyor. Bir önceki konu diye demeyin. Ben en sağlıklı olanını bulmak istiyorum. Bilgisayarda oyun oynamaktan başka bir işim yok. Telefondaki fotoğraflarımın manevi bir değeri var. Ki çoğu bulutta yüklü ancak onları fiziki depolamaya sokacağım. Önerilerinizi bekliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
2 USB, telefon ve Google Drive fazlasıyla yeterli ve güvenli olur. 6-7 GB fazla birşey değil sonuçta.
Hocam tek yere yüklemek istiyorum. Ama her an elimin altında olmasını istiyorum.
Taşınabilir disk, SSD ise o > USB bellek > micro SD kart > taşınabilir HDD. Güvenlilik için.
Hocam biraz fazla değil mi?
Yandex disk yükle hocam.
Yandex'e karşı nefretim var. Sevmiyorum.
 
Siz tam olarak neyin cevabını almak istiyordunuz? Verilenizi en garanti şekilde saklayacak olandan başlayarak bir sıralama yapmamızı istiyorsunuz sandım ben, bir eksiklik varsa düzeltin.
Benim amacım bir yerde dursun. Her zaman elimin altında bulunacak bir şey yapmak istiyorum ben. 6-7 GB verinin çoğu fotoğraf (5 GB). Aklıma SD kart geliyor ancak emin olamıyorum. En garantisine gerek yok. Sadece elimin altında bulunsun veriyi oracıkta hemen depolayayım demek istiyorum. En garantiye almak için diye düşünmüyorum. Ama manevi var yinede. USB ve SD kart yeterli olur mu? Aklımda şu an bu var. Ne kadar doğru onu bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
 
Google ya da Apple cloud'da sakla gitsin.
Apple 5 GB veriyor hocam. Google 15 GB fakat ben sanal ortamı pek sevmiyorum. Dediğim gibi hemen elimin altında olacak. Oraya yükle indir cart curt derken onu sevmiyorum işte.

Evet, USB bellek yahut bir SD kart işinizi görecektir. Her ikisi için de SanDisk almanızı öneririm.
Yardımınız için teşekkür ederim. Benim 32 GB Sandisk var aslında SD kart. GM8 telefonum sağ olsun, bozdu. Bilgisayar da düzeltmeye çalışıyorum dizin adı geçersiz hatası veriyor. Bu konuda ne yapabilirim?
 

Geri
Yukarı